Facebook: Παρουσίαση νέου προϊόντος σε εκδήλωση στις 20 Ιουνίου!

Ημ/νία: 15 Ιουνίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Τα μεγάλα τεχνολογικά sites της Αμερικής, δέχτηκαν ταχυδρομικώς(!) μία πρόσκληση από το Facebook, η οποία τους ενημέρωσε για ένα νέο προϊόν στις 20 Ιουνίου. Πιο συγκεκριμένα, η πρόσκληση έγραφε επάνω το εξής: «μία μικρή ομάδα εργάστηκε σε μία μεγάλη ιδέα. Ελάτε μαζί μας για έναν καφέ και μάθετε για ένα νέο προϊόν». Εκτός του κειμένου όμως, υπήρχε και μία κηλίδα καφέ, σαν κάποιος να είχε αφήσει πάνω μία κούπα καφέ…

Facebook event invite

Αντίθετα με τις προηγούμενες προσκλήσεις του Facebook και τις ανακοινώσεις του Home για Android, του ανανεωμένου News Feed ή του Graph Search, αυτή τη φορά δεν έχουμε και πολλές λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά, φήμες θέλουν το Facebook να ανακοινώνει υπηρεσία RSS Reader, μιας και η στιγμή είναι τέλεια, με το δημοφιλές Google Reader να σταματά σύντομα τη λειτουργία του οριστικά. Επίσης, υπάρχουν διάφοροι προγραμματιστές οι οποίοι ισχυρίζονται πως έχουν εντοπίσει στον κώδικα του Facebook αναφορές για rssfeeds. Η κηλίδα καφέ στην πρόσκληση μπορεί να υποδηλώνει των πρωινό καφέ και την ενημέρωση, έννοιες οι οποίες συνδέονται.

Τέλος, υπάρχει ένα ακόμη πιθανό σενάριο, το οποίο αφορά μία υπηρεσία την οποία δοκίμασε το Facebook πέρυσι σε λίγους χρήστες. Αυτή επέτρεπε την αποστολή ταχυδρομικώς (όπως στάλθηκε και η πρόσκληση δηλαδή) φωτογραφιών του Facebook. Η υπηρεσία αυτή έχει έκτοτε ξεχαστεί και ίσως το Facebook την ανακοινώσει σε λίγες μέρες.

Υπομονή, σε πέντε μέρες θα ξέρουμε ποιο θα είναι το νέο προϊόν του Facebook, το οποίο θα ανακοινωθεί στα κεντρικά γραφεία του δημοφιλούς Κοινωνικού Δικτύου στο Menlo Park, στην California.

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑