Facebook: Σημαντικό update για την εφαρμογή του σε BlackBerry 10

Ημ/νία: 12 Ιουνίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η μερίδα χρηστών με συσκευές BlackBerry είναι μικρή σε σχέση με την αντίστοιχη μερίδα χρηστών με Android ή iOS συσκευές. Για το λόγο αυτό, το Facebook δίνει (κακώς) μικρότερη σημασία στην εφαρμογή του για λειτουργικό BlackBerry 10, κάτι που δεν αρέσει φυσικά στους χρήστες του λειτουργικού αυτού.

facebook app for blackberry 10

Με ένα νέο update και την έκδοση 10.2.0, η εφαρμογή του Facebook για BlackBerry 10 αποκτά (επιτέλους) κάποιες βασικές λειτουργίες, οι οποίες είναι οι εξής:

  • Δημιουργία album: Μέσα από τη BlackBerry συσκευή οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν απευθείας νέα album φωτογραφιών.
  • Ανέβασμα φωτογραφία σε album: Οι χρήστες μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες σε συγκεκριμένα album, νέα ή υπάρχοντα.
  • Tag σε φωτογραφίες: Οι χρήστες μπορούν να κάνουν tag στις φωτογραφίες άλλους χρήστες.
  • Νέοι τρόποι για εναλλαγή και προβολή φωτογραφιών: Οι χρήστες μπορούν να βλέπουν ευκολότερα φωτογραφίες τις οποίες επιθυμούν, με εύκολη εναλλαγή αυτών στα διάφορα album.
  • Ανανεωμένη εμφάνιση της Αρχικής Σελίδας: Το News Feed ή αλλιώς η Αρχική Σελίδα, αποκτά καλύτερη και πιο διασκεδαστική πλοήγηση για τους χρήστες.

Οι χρήστες παραπονιούνται ακόμη για την έλλειψη της λειτουργίας Share (Κοινοποιήση), η οποία φαίνεται να αργεί ακόμη να έρθει. Πάντως, αν εγώ ήμουν χρήστης BlackBerry συσκευής, με τις παραπάνω λειτουργίες θα ήμουν αυτή τη στιγμή χαρούμενος.

Πηγή: BlackBerry Blog

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑