LinkedIn: Η σελίδα για το ποιος βλέπει το προφίλ σου ανανεώθηκε

Ημ/νία: 4 Ιουνίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Γνωρίζεις πως το LinkedIn έχει ενσωματωμένη τη λειτουργία η οποία σου δείχνει ποιοι άλλοι χρήστες έχουν δει τη σελίδα του προφίλ σου; Η σελίδα στην οποία βλέπεις τα αποτελέσματα αυτά δέχτηκε μία ανανέωση. Το LinkedIn δεν είναι άδικα το καλύτερο Κοινωνικό Δίκτυο όσον αφορά τα επαγγελματικά.

LinkedIn who has viewed your profile

Εφόσον έχεις λογαριασμό, μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα και να δεις ποιοι χρήστες επισκέφτηκαν το προφίλ σου και είδαν τις πληροφορίες τις οποίες έχεις σε αυτό. Ο κάθε χρήστης επιλέγει το πώς θα εμφανιστεί στα αποτελέσματα, αν δηλαδή θα εμφανιστεί επώνυμα ή ανώνυμα (π.χ. κάποιος από την εταιρία Χ), μέσα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού του.

Όσον αφορά τους απλούς λογαριασμούς του LinkedIn, όσους δηλαδή δεν πληρώνουν και δεν είναι premium, αυτοί δικαιούνται να βλέπουν σχετικά λίγα αποτελέσματα και όχι σε βάθος. Αντίθετα, όσοι πληρώνουν και είναι premium μέλη, μπορούν και βλέπουν έως και 90 μέρες πριν ποιοι είδαν το προφίλ τους, πώς έφτασαν στο προφίλ τους (π.χ. μέσω αναζήτησης, δείχνοντας και τον όρο αναζήτησης) και να φιλτράρουν τους χρήστες για πιο χρήσιμα συμπεράσματα.

Πηγή: LinkedIn Blog

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑