Πώς μπορώ να κάνω απενεργοποίηση ή διαγραφή ενός Twitter λογαριασμού;

Ημ/νία: 30 Ιουλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

13

Η διαγραφή ενός Twitter λογαριασμού είναι εύκολη υπόθεση, συγκρινόμενη με την αντίστοιχη κρυμμένη επιλογή στο Facebook. Εδώ δεν έχεις την επιλογή μεταξύ απενεργοποίησης και διαγραφής του λογαριασμού σου. Ξεκινάς με την απενεργοποίηση και στη συνέχεια η διαγραφή πραγματοποιείται μετά από 30 ημέρες. Τόσο απλό.

Διαδικασία διαγραφής Twitter λογαριασμού

twitter delete account

1) Κάνεις κλικ στο σύνδεσμο απενεργοποίησης και επιλέγεις «Διαγραφή του λογαριασμού μου».
2) Κάνεις κλικ στην επιλογή «Απενεργοποίηση @username» (Deactivate @username), όπου username αυτό το οποίο έχεις επιλέξει.

Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, μετά από 30 ημέρες ο λογαριασμός διαγράφεται οριστικά. Στο ενδιάμεσο διάστημα, ο λογαριασμός παραμένει απενεργοποιημένος, με τη δυνατότητα ενεργοποίησης του ξανά, με σύνδεση στο Twitter.

Το όνομα χρήστη (username) και το email του λογαριασμού δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλο λογαριασμό κατά τη διάρκεια της απενεργοποίησης. Μετά την οριστική διαγραφή. τα προηγούμενα στοιχεία ελευθερώνονται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά σε νέο λογαριασμό.

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑