YouTube: Γιορτάζει τα 8α γενέθλια του με πάνω από 100 ώρες βίντεο upload κάθε λεπτό

Ημ/νία: 19 Μαΐου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Οχτώ χρόνια μετά το λανσάρισμα του YouTube και το δημοφιλές Κοινωνικό Δίκτυο συνεχίζει ακόμη και μεγαλώνει απτόητο. Πριν δύο χρόνια ήταν 48 οι ώρες βίντεο που ανέβαιναν κάθε λεπτό σε αυτό, νούμερο το οποίο έγινε 72 ώρες πριν ένα χρόνο και τελικά φέτος μαθαίνουμε πως πάνω από 100 ώρες βίντεο ανεβαίνουν κάθε ένα λεπτό. Κάθε 60 δευτερόλεπτα. Σκεφτείτε το λιγάκι…

youtube birthday

Το νούμερο είναι ασύλληπτο, όπως επίσης και το 1 δις χρηστών που επισκέπτονται κάθε μήνα το YouTube. Σχεδόν ένας στους δύο χρήστες του ίντερνετ δηλαδή. Αν και σήμερα γιορτάζουμε τα γενέθλια του YouTube, λίγε μέρες πριν γιορτάσαμε τα γενέθλια του πρώτου βίντεο σε αυτό, όταν ακόμη βρισκόταν υπό δοκιμή η υπηρεσία.

Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που το YouTube υπάρχει στη ζωή μας και σίγουρα έχουμε σπαταλήσει πολλές ώρες, μην πω μέρες, σε αυτό, γελώντας κατά κύριο λόγο με διάφορα βίντεο. Ευχόμαστε να τα εκατοστήσει!

Πηγές: YouTube Blog, TechCrunch

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑