YouTube: Όλα τα κανάλια θα πάρουν την εμφάνιση One Channel στις 5 Ιουνίου

Ημ/νία: 17 Μαΐου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Όπως συμβαίνει με κάθε αλλαγή της εμφάνισης ενός Κοινωνικού Δικτύου, έτσι και στην εμφάνιση One Channel στα YouTube κανάλια, οι χρήστες είναι ακόμη διχασμένοι. Τίποτα δε μπορεί να τους ευχαριστήσει όλους, γι’αυτό και έως σήμερα υπάρχουν αρκετά κανάλια με την παλιά εμφάνιση. Σύντομα όμως, αυτό αναμένεται να αλλάξει…

YouTube-one-channel

Στις 5 Ιουνίου ορίστηκε η ημερομηνία αλλαγής όλων των καναλιών του YouTube στη νέα εμφάνιση One Channel. Το YouTube κοιτάζει μπροστά και θέλει να αφήσει πίσω του το παλιό design των καναλιών, ειδικά τώρα που προωθεί και διάφορες λειτουργίες όπως τα κανάλια με περιεχόμενο επί πληρωμή. Είναι πλέον μονόδρομος ο δρόμος που πρέπει να πάρει το δημοφιλές Κοινωνικό Δίκτυο για βίντεο.

Ήδη, υπάρχουν πάνω από 100 εκατομμύρια κανάλια τα οποία έχουν υιοθετήσει τη νέα εμφάνιση. Οι χρήστες θα πρέπει να προετοιμαστούν για όλες τις αλλαγές που θα επέλθουν στα κανάλια τους και μπορούν να συμβουλευτούν τη σελίδα του YouTube One Channel.

Πηγή: YouTube Creator Blog

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑