Pinterest: Οι εφαρμογές για Android και iOS αποκτούν ειδοποιήσεις, αναφορές και καλύτερη αναζήτηση

Ημ/νία: 15 Μαΐου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του Pinterest αποφάσισε να προχωρήσει σε μία πολύ σημαντική αναβάθμιση στις εφαρμογές του Κοινωνικού Δικτύου για Android και iOS. Πιο συγκεκριμένα, οι εκδόσεις 2.4 για iOS και 1.5 για Android, φέρνουν λειτουργίες όπως ειδοποιήσεις, αναφορές χρηστών (mentions) και καλύτερη αναζήτηση.

pinterest app notifications

Ξεκινώντας με τις ειδοποιήσεις, οι χρήστες θα μπορούν να λαμβάνουν από τις κινητές συσκευές τους όλες τις ειδοποιήσεις σχετικά με σχόλια, αναφορές, likes και repins. Επίσης, υπάρχουν και τα push notifications, έτσι ώστε οι χρήστες να ενημερώνονται για ειδοποιήσεις χωρίς να ανοίγουν την εφαρμογή.

pinterest app mentions

Όσον αφορά τις αναφορές χρηστών, τα λεγόμενα mentions, οι χρήστες μπορούν να αναφέρουν άλλους χρήστες γράφοντας αρχικά το @ και συνεχίζοντας με το όνομα ή το ψευδώνυμο (username) του χρήστη.

pinterest app better search

Τέλος, η αναζήτηση γίνεται καλύτερη, αφού όσο ο χρήστης πληκτρολογεί σε αυτή, το Pinterest θα του προτείνει αναζητήσεις τις οποίες πιστεύει πως εννοεί ο χρήστης. Επίσης, ο χρήστης μπορεί να δει εύκολα πρόσφατες αναζητήσεις που έχει κάνει για παράδειγμα από τον υπολογιστή του. Αυτές οι αναζητήσεις είναι εύκολο να διαγραφούν από τις ρυθμίσεις, αν το επιθυμείτε.

Πηγή: Pinterest Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑