Klout: Γνωρίστε τους Klout Experts, οι οποίοι θα λύσουν κάθε απορία σας

Ημ/νία: 11 Μαΐου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Αρκετοί από εσάς θα γνωρίζετε ή έστω θα έχετε ακουστά το Klout. Πρόκειται για ένα site το οποίο μπορεί και μετρά πόση επιρροή έχει ο κάθε χρήστης στα Κοινωνικά Δίκτυα, δημιουργώντας έναν αριθμό για σκορ. Με τον τρόπο αυτό, σε συνδυασμό με κάποιους άλλους, καταλαβαίνει κανείς τους έμπειρους χρήστες ανά τομέα (π.χ. Social Media), τους λεγόμενους και Influencers.

Klout Experts

Το Klout πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, ανακοινώνοντας τους Klout Experts. Έως τώρα βλέπαμε μονάχα ποιοι έχουν την περισσότερη επιρροή ανά τομέα. Τώρα, οι άνθρωποι αυτοί καλούνται να απαντήσουν σε διάφορες ερωτήσεις πάνω στον τομέα τους, δίνοντας τη δική τους άποψη σε ερωτήσεις άλλων χρηστών.

Μπαίνοντας στο Klout για να ελέγξω τις όποιες αλλαγές έχουν γίνει, διαπίστωσα πως το προφίλ μου έχει επιλεγεί να συμμετάσχει στο πρώιμο στάδιο των Experts. Έτσι λοιπόν, το Klout με ενημερώνει όταν υπάρχει νέα ερώτηση πάνω στα Social Media (τομέας ο οποίος έχει δηλωθεί από μένα), για να δώσω τη δική μου απάντηση.

Klout Experts Bing

Τέλος, όλες οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις των Experts ενσωματώνονται στο Bing, με το οποίο υπάρχει συνεργασία. Επομένως, ένας χρήστης ο οποίος χρησιμοποιεί το Bing μπορεί να βρει απάντηση σε ένα ερώτημα του κατευθείαν από τα αποτελέσματα αναζήτησης, από κάποιον Klout Expert.

Πηγή: Klout Blog

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑