Το LinkedIn Today ανανεώνεται και αποκτά Κανάλια για την καλύτερη εύρεση περιεχομένου

Ημ/νία: 8 Μαΐου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πόσοι από εσάς γνωρίζετε τι είναι το LinkedIn Today; Το LinkedIn όταν το πρώτο ανακοίνωσε το όρισε ως τη σελίδα με την οποία οι χρήστες του θα ξεκινούν τη μέρα τους διαβάζοντας νέα από τον κλάδο τους ή από το επαγγελματικό τους δίκτυο. Σήμερα, η σελίδα αυτή δέχεται έναν επανασχεδιασμό μαζί με τη λειτουργία Channels (Κανάλια) για καλύτερη ανακάλυψη περιεχομένου.

LinkedIn Today

Τι είναι λοιπόν τα κανάλια στο LinkedIn; Σκεφτείτε τα σαν κάποιες ομάδες με ένα μοναδικό θέμα η κάθε μία, τις οποίες μπορείτε να ακολουθήσετε για να μαθαίνετε τις σχετικές ειδήσεις. Για παράδειγμα, θα βρείτε Κανάλι με ονομασία Social Media στο οποίο δημοσιεύονται ειδήσεις σχετικές με τα Social Media. Ακολουθώντας ένα κανάλι μπορείτε να δείτε τις ειδήσεις σε αυτό είτε επισκέπτοντας το είτε από την αρχική σελίδα σας.

Η σελίδα LinkedIn Today προσφέρει ειδήσεις από όσα κανάλια ακολουθεί ο χρήστης, προσφέρει επίσης δημοσιεύσεις από τους Influencers (μία ειδική κατηγορία ανθρώπων), δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να ανακαλύψει όλους τους Influencers χρήστες και τέλος να ανακαλύψει όλα τα διαθέσιμα κανάλια.

Η ανανεωμένη σελίδα LinkedIn Today είναι ήδη διαθέσιμη σε αρκετούς χρήστες. Αν εσείς δεν είστε ένας από αυτούς, λογικά μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να δεχτείτε τις αλλαγές.

Πηγή: LinkedIn Blog

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑