LinkedIn: Τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2013

Ημ/νία: 4 Μαΐου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μετά και τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του Facebook, σειρά παίρνει το LinkedIn. Το επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο φαίνεται πως τα πηγαίνει περίφημα και συνεχώς αυξάνεται τόσο σε αριθμό χρηστών, όσο και σε αριθμό εσόδων.

LinkedIn q1 2013 results

Η αποστολή του είναι να συνδέσει τους επαγγελματίες όλου του κόσμου για να τους κάνει πιο παραγωγικούς και επιτυχημένους και το όραμα του να δημιουργήσει οικονομική δραστηριότητα για κάθε επαγγελματία.

Το LinkedIn έχει φτάσει τους πάνω από 225 εκατομμύρια χρήστες συνολικά, από τους οποίους οι 170 εκατομμύρια χρήστες είναι ενεργοί κάθε μήνα. Για να καταλάβετε τα μεγέθη, τουλάχιστον δύο χρήστες εγγράφονται κάθε δευτερόλεπτο στο LinkedIn.

Το πρώτο τρίμηνο του 2013 έφερε στο LinkedIn έσοδα της τάξης των 324,7 εκατομμυρίων δολαρίων, αυξημένα κατά 72%(!) σε σχέση με τα αντίστοιχα περσινά (188,5 εκ. δολάρια).

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να δείτε παρακάτω την επίσημη παρουσίαση του LinkedIn.

Πηγή: LinkedIn Blog

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑