Instagram: Επιλογή για tag χρηστών και φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται ο χρήστης

Ημ/νία: 3 Μαΐου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Instagram παρουσίασε μία νέα λειτουργία, μέσω της οποίας οι χρήστες θα μπορούν να εισάγουν με ετικέτα (tag) άλλους χρήστες στις φωτογραφίες τους. Μαζί με τη λειτουργία αυτή, μία νέα επιλογή γίνεται διαθέσιμη στα προφίλ των χρηστών, η οποία ονομάζεται “Φωτογραφίες στις οποίες εικονίζεστε” (Photos of You), όπου ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει και να διαχειρίζεται όλες τις φωτογραφίες στις οποίες έχει προστεθεί με tag.

Instagram photos of you

Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά πως έχουν τα πράγματα. Με τη νέα έκδοση της εφαρμογής Instagram για Android και iOS, ένας χρήστης αποκτάει τη δυνατότητα να μπορεί μονάχα ο ίδιος να προσθέσει με ετικέτα (tag) άλλους χρήστες σε μια φωτογραφία του. Και τι συμβαίνει με όλους όσους προστίθενται σε μια φωτογραφία;

Μία νέα επιλογή είναι διαθέσιμη στα προφίλ των χρηστών, την οποία μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία παραπάνω. Αυτή η επιλογή ονομάζεται “Φωτογραφίες στις οποίες εικονίζεστε” (Photos of You) και παρουσιάζει όλες τις φωτογραφίες στις οποίες έχετε προστεθεί με ετικέτα.

Αν για κάποιο λόγο δε θέλετε κάποια από τις φωτογραφίες σας να είναι διαθέσιμη μαζί με τις υπόλοιπες ή αν θέλετε να αφαιρέσετε τελείως το tag που σας έχουν κάνει, τότε υπάρχουν επιλογές και για τις δύο προηγούμενες υποθέσεις. Θα τις βρείτε πατώντας πάνω στη φωτογραφία και μετά πάνω στο όνομα σας πάνω σε αυτή. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε αν οι φωτογραφίες με tag δικό σας θα δημοσιεύονται αυτόματα ή αν θα λαμβάνουν πρώτα έγκριση από εσάς.

Οι χρήστες Android και iOS μπορείτε τώρα να ενημερώσετε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας για να δεχθείτε όλες τις τελευταίες αλλαγές. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε να παίζετε με τα tags σε νέες και παλαιές φωτογραφίες σας και να βλέπετε τις φωτογραφίες στις οποίες έχετε απεικονισθεί μέσω του προφίλ σας. Παρόλα αυτά, σας δίνεται χρόνος για να συνηθίσετε τις νέες αλλαγές και μέχρι τις 16 Μαΐου οι άλλοι χρήστες δε θα μπορούν να δουν τον τομέα με τις φωτογραφίες στις οποίες έχετε απεικονισθεί.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω βοήθεια με τη νέα λειτουργία Photos of You, μπορείτε να δείτε το Κέντρο Βοηθείας ή να αφήσετε σχόλιο παρακάτω.

Πηγή: Instagram Blog

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑