Το Twitter συνεργάζεται με το τηλεοπτικό κανάλι Fuse μουσικού περιεχομένου

Ημ/νία: 26 Απριλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μέχρι στιγμής, η συζήτηση μεταφερόταν από την τηλεόραση στο Twitter. Με τη νέα συνεργασία του Twitter, του τηλεοπτικού καναλιού Fuse και της Trident, η συζήτηση μεταφέρεται από το Twitter στην τηλεόραση.

twitter partnership with fuse and trident

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας των Twitter, Fuse TV και Trident ακούει στο όνομα #Trending10. Ένα καθημερινό TV Show το οποίο λαμβάνει μουσικό υλικό μέσω του Twitter, δηλαδή μέσω των Tweets των οποίων δημοσιεύουν οι διάφοροι καλλιτέχνες και της συζήτησης της οποίας πραγματοποιείται. Είναι γνωστό πως οι χρήστες του Twitter λατρεύουν γενικά τη μουσική και η συνεργασία έρχεται λίγες μέρες μετά και το Twitter #Music.

Μουσικά νέα και Tweets πάνε μαζί. Στην ιστοσελίδα του #Trending10, θα βρείτε τον Heat Tracker, μέσα από τον οποίο μπορείτε να δείτε τι συζήτηση γίνεται καθημερινά στο Twitter γύρω από τους πιο πολυσυζητημένους καλλιτέχνες και να παρακολουθήσετε όλα τα νέα τους μέσα από το Fuse TV.

Ακολουθεί το βίντεο της ανακοίνωσης.

Πηγή: AllTwitter

Σημείωση: Ο σύνδεσμος του fuse.tv παύει να ισχύει.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑