Το Twipster για Chrome και Safari απλουστεύει το Twitter

Ημ/νία: 25 Απριλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Αν το περιβάλλον του Twitter σας φαίνεται πολύ φορτωμένο και το θέλετε πιο μινιμαλιστικό, εστιάζοντας στα Tweets και όχι στα γύρω γύρω, τότε το Twipster plugin είναι η ιδανική λύση για εσάς.

Αν χρησιμοποιείτε Google Chrome ή Safari για την πλοήγηση σας στο Twitter, τότε με τη χρήση του Twipster θα δείτε ένα διαφορετικό περιβάλλον χρήστη. Πιο απλό, πιο εύκολο στην ανάγνωση, πιο παιχνιδιάρικο όταν πρόκειται να ελαττώσετε το παράθυρο του browser (περιηγητή) σας. Βέβαια, με το Twipster η εμπειρία χρήσης του Twitter δεν είναι ολοκληρωμένη, αφού το πρόγραμμα εστιάζει σε συγκεκριμένα σημεία του κοινωνικού δικτύου.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα για να πάρετε μία γεύση του βοηθητικού προγράμματος Twipster πριν το χρησιμοποιήσετε. Στην πρώτη εικόνα βλέπετε πως είναι το Twitter πριν τη χρήση του Twipster και στη δεύτερη εικόνα μετά τη χρήση του Twipster.

twitter twipster

twitter twipster

Πηγή: AllTwitter

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑