Το Facebook αλλάζει λογότυπο, κάνοντας το ακόμα πιο απλό

Ημ/νία: 19 Απριλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ίσως δε θα το παρατηρήσατε (και με το δίκιο σας) ότι το Facebook αλλάζει λογότυπο, σύμφωνα με το Mashable. Κι αυτό γιατί το νέο λογότυπο έχει δεχθεί λίγες αλλαγές, τις οποίες το μάτι αντιλαμβάνεται εύκολα, αλλά το μυαλό δε δίνει και τόση σημασία.

Όπως βλέπετε και στην παραπάνω εικόνα, αριστερά είναι το παλιό λογότυπο και δεξιά το νέο. Οι αλλαγές λίγες. Στο νέο λογότυπο δεν υπάρχει πια αυτή η οριζόντια γραμμή με το ασθενές μπλε χρώμα και επίσης το γράμμα f έχει προεκταθεί προς τα κάτω. Τέλος, παρατηρούμε και μια λίγο πιο απότομη κλίση στο δεξί μέρος της οριζόντιας γραμμής του γράμματος f. Το αποτέλεσμα δείχνει πιο ωραίο και πιο απλό.

Το νέο λογότυπο παρατηρήθηκε πρώτα στη σελίδα της παρουσίασης του Facebook Home, ενώ σιγά σιγά ενσωματώνεται σε όλες τις σελίδες και εφαρμογές του Facebook. Ας θυμηθούμε παρακάτω μερικές ακόμη αλλαγές στα λογότυπα διαφόρων υπηρεσιών του Facebook.

Facebook Icons

Πηγή: Mashable

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑