Μάθε πως μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις ένα meme στο Google+

Ημ/νία: 1 Απριλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Οι χρήστες του ίντερνετ αγαπούν τα memes! Άλλωστε και ο ορισμός της λέξης αποδεικνύει πως πρόκειται για concepts τα οποία οι χρήστες διαμοιράζονται ο ένας με τον άλλον στο ίντερνετ.

Πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσει κανείς ένα meme; Στο Google+ οι χρήστες μπορούν να το κάνουν με απλά και γρήγορα βήματα. Ήξερες ότι το Google+ επιτρέπει την εισαγωγή κειμένου σε μια εικόνα που ανεβάζει ο χρήστης; Ναι, ισχύει.

Google+ meme

Αφού λοιπόν ο χρήστης ανεβάσει μια εικόνα (παραδείγματα για memes θα βρείτε εδώ) την οποία θέλει να μετατρέψει σε meme προσθέτοντας το κατάλληλο κείμενο, μπορεί πριν τη δημοσιεύσει να πατήσει την επιλογή Add text κάτω από αυτή.

Google+ meme

Στο νέο πλαίσιο θα εμφανιστούν τρία πεδία για εισαγωγή κειμένου στο πάνω μέρος, στο κάτω μέρος και στη μέση της εικόνας. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει και είδος γραμματοσειράς πάνω δεξιά στο εικονίδιο T, αν και η προ επιλεγμένη γραμματοσειρά (Impact) είναι ό,τι πρέπει για meme.

Ύστερα, απλά κάνετε Save τις αλλαγές που κάνατε και μπορείτε να δημοσιεύσετε την εικόνα. Είναι αρκετά πιο εύκολο να γίνει η διαδικασία μέσα από το Google+, αφού μπορεί και κεντράρει το κείμενο σε μια εικόνα και το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται αρκετά όμορφο. Ξεχάστε λοιπόν τους διάφορους editors.

Πηγή: Google Plus Daily

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑