Αν δεις ένα διαφορετικό μήνυμα για update του Facebook στο Android, μη φοβηθείς

Ημ/νία: 19 Μαρτίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Κάποιοι χρήστες παρατήρησαν στις οθόνες του Android smartphone τους ένα διαφορετικό μήνυμα, απ’ότι το συνηθισμένο του Google Play, για update της εφαρμογής Facebook. Θα μπορούσε να είναι κάποιο είδους ιού, όμως το Facebook, όπως ενημέρωσε και στο κέντρο βοήθειας, αποφάσισε να παρακάμψει το Google Play και να ενημερώσει όσους χρήστες χρησιμοποιούν παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής να ανανεώσουν στην τελευταία έκδοση, μέσω WiFi.

Η επιλογή αυτή δίνει το δικαίωμα στο Facebook να παρακάμπτει το Google Play και να στέλνει «αθόρυβα» τις νέες ενημερώσεις της εφαρμογής του στους χρήστες με Android smartphone. Μέσω των συγκεκριμένων updates, το Facebook μπορεί και στοχεύει το 1% των χρηστών με Android συσκευή, με αποτέλεσμα να δοκιμάζει παράλληλα νέες λειτουργίες για την εφαρμογή του, οι οποίες ύστερα ίσως γίνουν διαθέσιμες για όλους αν πάνε καλά. Κάτι παρόμοιο δηλαδή με αυτό που συμβαίνει στη web έκδοση του Facebook.

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑