Το Foursquare για iOS απέκτησε πιο γρήγορο check in!

Ημ/νία: 6 Μαρτίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η εφαρμογή Foursquare για iOS απέκτησε έναν πολύ πιο άμεσο και γρήγορο τρόπο για να κάνει ο χρήστης check in στην τοποθεσία στην οποία βρίσκεται. Αρκεί να κάνει κλικ στην επιλογή check in και αφού βρει την τοποθεσία, να κρατήσει παρατεταμένο το δάχτυλο στην τοποθεσία έως ότου ολοκληρωθεί η πράσινη μπάρα στο πάνω μέρος της οθόνης (βλ. φωτογραφία). Επίσης, ο χρήστης μπορεί να κάνει την ίδια διαδικασία και όταν του προτείνεται να κάνει check in σε μια κοντινή διαδικασία, στην αρχική οθόνη της εφαρμογής.

Foursquare-faster-check-in

Ο άμεσος αυτός τρόπος προτείνεται σε όσους βιάζονται να κάνουν check in σε ένα μέρος και δεν επιθυμούν να ανεβάσουν κάποια φωτογραφία ή κάποιο status μαζί με το check in. Ο παλιός τρόπος για check in παραμένει ως έχει για τους πιο παραδοσιακούς χρήστες. Τέλος, αν και δεν αναφέρεται από το Foursquare, λογικά αναμένεται να δούμε τη λειτουργία αυτή κάποια στιγμή και στην έκδοση του Foursquare για Android.

Πηγή: Foursquare Blog

 

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑