Πώς να εξαφανίσεις κάθε ίχνος του/της πρώην σου από το Facebook προφίλ σου

Ημ/νία: 16 Φεβρουαρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Δεν ξέρω πώς πήγε για σένα η ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, εγώ πάντως δεν πιστεύω σε αυτήν. Είναι πολλοί εκείνοι που πιστεύουν όμως και είναι αλήθεια πως αυτές τις μέρες – λίγο πριν, λίγο μετά – του Αγ. Βαλεντίνου, πολλές νέες σχέσεις γεννιούνται και πολλές σχέσεις χάνονται (μάλλον για να γεννηθούν νέες, φαύλος κύκλος).

Έστω ότι χώρισες. Κατά πάσα πιθανότητα είσαι χρήστης του Facebook, το ίδιο και ο/η πρώην σου. Τι θα κάνεις με όλες εκείνες τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τις δημοσιεύσεις που βρίσκονται στο προφίλ σου, προέρχονται από σένα ή τον/την πρώην σου ή κάποιο τρίτο άτομο και απεικονίζουν αναμνήσεις τις οποίες δε θες άλλο να βλέπεις; Μη βιαστείς να σβήσεις το προφίλ σου και να δημιουργήσεις νέο, όπως κάνουν αρκετοί, για μια καινούρια αρχή. Δε βαριέσαι την όλη διαδικασία;

Σου έχω άλλη λύση και αυτή ονομάζεται KillSwitch. Η εφαρμογή προς το παρόν είναι διαθέσιμη για Android και σύντομα και για iOS. Αν δεν έχεις σβήσει τον/την πρώην σου από το Facebook ακόμη και θες να εξαφανίσεις όλες εκείνες τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τις δημοσιεύσεις στο προφίλ σου, τα οποία περιέχουν tag (ετικέτα) του/της πρώην σου, τότε το KillSwitch είναι η ιδανική λύση για σένα.

Επιλέγεις το όνομα του/της πρώην σου και ύστερα η εφαρμογή σου παρουσιάζει όλες τις δημοσιεύσεις οι οποίες σχετίζονται με αυτόν/ή για να τις διαγράψεις. Οι φωτογραφίες δε, αφαιρούνται και στη συνέχεια μεταφέρονται σε ένα κρυφό άλμπουμ στο οποίο θα έχεις πρόσβαση εσύ και μόνο εσύ, έτσι ώστε αν τύχει και τα ξανά βρείτε να μην είσαι εκτεθειμένος και να έχεις μία backup λύση. Αν πάλι θες να τις σβήσεις και αυτές, μπορείς να το κάνεις.

Η εφαρμογή κοστίζει μόλις 0,74 ευρώ και συμφέρει αν στο προφίλ σου έχεις για παράδειγμα 500 συνολικά δημοσιεύσεις με τον/την πρώην σου. Σκέψου μόνο ότι θα κάνεις μία νέα αρχή μετά.

Πηγή: Gizmodo

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑