Foursquare: Η Android εφαρμογή αποκτά πιο όμορφο και λειτουργικό UI

Ημ/νία: 13 Φεβρουαρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Foursquare κυκλοφόρησε νέα έκδοση (2013.02.12) για την Android εφαρμογή του, αλλάζοντας το περιβάλλον χρήστη και εστιάζοντας σε τρία κύρια σημεία σε αυτό.

Αρχικά, στη νέα εμφάνιση θα παρατηρήσετε στο πάνω αριστερό μέρος ένα γνωστό εικονίδιο, αυτό με τις τρεις οριζόντιες γραμμές, το οποίο ανοίγει το μενού του Foursquare και θυμίζει το αντίστοιχο εικονίδιο της Facebook εφαρμογής. Μπορείτε να ανοίξετε το μενού και σέρνοντας την οθόνη από τα αριστερά προς τα δεξιά. Εκεί θα βρείτε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, τις λίστες To-Do και άλλες επιλογές.

Η καρτέλα Explore δεν υπάρχει πλέον και η θέση της έχει μετακινηθεί στο πάνω μέρος της εφαρμογής, όπου θα δείτε το πλαίσιο μίας αναζήτησης. Ψάξτε ένα συγκεκριμένο μέρος ή διαλέξτε μία από τις διαθέσιμες κατηγορίες τοποθεσιών. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε την επιλογή Best Nearby για να σας προτείνει η εφαρμογή τριγύρω τοποθεσίες.

Με το άνοιγμα της εφαρμογής, κανονικά στο πάνω μέρος θα υπάρχει ένας χάρτης με τις τοποθεσίες των φίλων σας, καθώς και με άλλες ενδιαφέροντες τοποθεσίες για εσάς. Πατώντας το χάρτη θα μπορείτε να τον επεκτείνετε και να κάνετε ζουμ σε αυτόν. Αυτός ο χάρτης δεν υπάρχει προς το παρόν και θα διατεθεί σιγά σιγά σε όλους τους χρήστες. Επίσης, η επιλογή για check in έχει μετακινηθεί στο κάτω αριστερό μέρος.

Το Foursquare παρά τις σημερινές αλλαγές ανακοίνωσε ακόμη περισσότερες αλλαγές στην εφαρμογή του σύντομα, συμπεριλαμβάνοντας έναν πιο προσωπικό χάρτη μέσα σε αυτές. Χαιρόμαστε να βλέπουμε τέτοιες αλλαγές!

Πηγή: Foursquare Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑