Το Pinterest δοκιμάζει νέα εμφάνιση με έμφαση στα Pins

Ημ/νία: 29 Ιανουαρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Pinterest αποφάσισε να επανασχεδιάσει μερικές σελίδες του, όπως για παράδειγμα τη σελίδα όταν ανοίγει ένας χρήστης κάποιο Pin. Μέσα στις ευρύτερες αλλαγές θα δούμε Pins με μεγαλύτερες εικόνες, περισσότερο σχετικό υλικό και πιο γρήγορη πλοήγησηΑυτό που κυρίως επιδιώκει η ομάδα του Pinterest, είναι οι χρήστες να μη φεύγουν αφού δουν ένα Pin, αλλά να συνεχίσουν την πλοήγηση τους βλέποντας αντίστοιχα Pins από το ίδιο Board ή από παρόμοια Boards.

pinterest-new-look

Η αρχική σελίδα θα αλλάξει ελάχιστα ως προς την εμφάνιση της, μεταφέροντας το μενού πλοήγησης στο αριστερό μέρος αντί για το κέντρο. Οι χρήστες θα μπορούν κάνοντας κλικ σε ένα εικονίδιο να εμφανίσουν τις διαθέσιμες κατηγορίες, αλλά και επιλογές όπως τα δημοφιλή Pins, όλα τα Pins και τη δραστηριότητα όσων ακολουθούν. Γνωστή η συνταγή με το εικονίδιο και από άλλα Κοινωνικά Δίκτυα, όπως τα Facebook και Twitter.

Η σελίδα των Pins δέχεται και τις πιο σημαντικές αλλαγές. Αυτή τη στιγμή ένα Pin βρίσκεται στο κέντρο της οθόνης και δεξιά και αριστερά αυτού βρίσκεται λευκό χρώμα, ή απλά ένα κενό. Αυτό το κενό αξιοποιείται πλέον με το Board στο οποίο ανήκει το Pin. Επιπλέον, οι επιλογές για Like ή Repin φαίνονται ξεκάθαρα κάτω από το Pin και δεν κρύβονται πάνω στην εικόνα. Γενικότερα, η νέα σελίδα των Pins θα έχει μπόλικο περιεχόμενο και μάλιστα σχετικό περιεχόμενο σε σχέση με την τωρινή.

Αν είσαι χρήστης του Pinterest και θες να είσαι από τους πρώτους λίγους τυχερούς που θα δοκιμάσουν το νέο design του, τότε μπορείς να κάνεις αίτηση. Το νέο design μάς αρέσει και το αναμένουμε!

Πηγή: Pinterest Blog

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑