Cosmote: «Meet the Experts» στο νέο κύκλο #GrowYourBusiness για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ημ/νία: 19 Μαρτίου 2019 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Συνεχίζοντας τις δράσεις για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, η Cosmote ξεκινά νέο κύκλο δωρεάν ημερίδων για τους επαγγελματίες σε διαφορετικές πόλεις, με τίτλο #GrowYourBusinessMeet the Experts. Η νέα δράση του #GrowYourBusiness, που αποτελεί τη μετεξέλιξη των επιτυχημένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων της περιόδου 2017- 2018, δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να γνωρίσουν ειδικούς από διάφορους κλάδους και να αντλήσουν έμπνευση και ιδέες για να κάνουν το επόμενο βήμα στην επιχείρησή τους.

«Ο πρώτος κύκλος δωρεάν σεμιναρίων του #GrowYourBusiness ταξίδεψε σε 10 ελληνικές πόλεις, εκπαιδεύοντας πάνω από 2.500 επαγγελματίες στη χρήση των σύγχρονων ψηφιακών μέσων για την ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους. Φέτος, κάνουμε το επόμενο βήμα, φέρνοντας τους επαγγελματίες σε επαφή με experts από διάφορους κλάδους, που θα μοιραστούν την εμπειρία τους, αλλά και πρακτικές & καινοτόμες ιδέες που θα βοηθήσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν. Αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, θέλουμε να συμβάλουμε σε έναν κόσμο, καλύτερο για όλους», δήλωσε σχετικά ο Διευθυντής Εnterprise & Business Marketing Ομίλου ΟΤΕ, Θάνος Φαλάγγας.

Στο πλαίσιο του νέου κύκλου ημερίδων, θα παρευρεθούν άνθρωποι με επιτυχημένη δράση στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και εξαιρετικοί γνώστες των ψηφιακών μέσων, της τεχνολογίας και της εμπειρίας του πελάτη.

H πρώτη ημερίδα του #GrowYourBusinessMeet the Experts θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη (ξενοδοχείο “The Μet”), την Τετάρτη 10 Απρίλιου και οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει. Σε επόμενο διάστημα, θα ακολουθήσουν αντίστοιχες ημερίδες και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Για να δηλώσουν συμμετοχή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το www.growyourbusiness.gr. Το ανανεωμένο microsite περιλαμβάνει άρθρα & βίντεο για τεχνολογικά νέα που αφορούν στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Το περιεχόμενο εμπλουτίζεται συνεχώς με στόχο πάντα την εκπαίδευση και την καλύτερη ενημέρωση των επιχειρήσεων.

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑