Vodafone CU Big Bang: ανοίξου σε νέους κόσμους

Ημ/νία: 20 Φεβρουαρίου 2019 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Το CU καλωσορίζει το ολοκαίνουριο CU Big Bang App, μία νέα εφαρμογή, με την οποία οι CU συνδρομητές μπορούν μέσω της επαυξημένης (AR) και εικονικής πραγματικότητας (VR), να εξερευνήσουν το νέο CU σύμπαν, να ολοκληρώσουν αποστολές με στόχο να κερδίσουν μοναδικά δώρα.

Όσοι συνδρομητές CU κατεβάσουν τη νέα εφαρμογή CU Big Bang κερδίζουν αυτόματα 3.000 κρυστάλλους, τους οποίους μπορούν να ανταλλάξουν με μοναδικά πακέτα data και ομιλίας, από το Big Bang Shop. Επιπλέον, μπορούν να συνεχίσουν την εξερεύνηση στο CU συμπάν και να μαζεύουν όσους περισσότερους κρυστάλλους προλαβαίνουν, αφού έχουν τη δυνατότητα να παίζουν καθημερινά τρεις (3) φορές για 30 δευτερόλεπτα τη φορά

Έτσι, εξερευνώντας, το σύμπαν του CU, οι χρήστες απολαμβάνουν μια διαφορετική mobile εμπειρία, καθώς μπορούν να επιλέξουν πως θα παίξουν ανάμεσα σε AR και VR, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να επιλέξουν και τα δώρα που τους ταιριάζουν περισσότερο.

Οι CU συνδρομητές μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή για iOS και για Android. Όσο περισσότερο παίζεις, τόσο περισσότερο κερδίζεις!

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑