MondayTips: επιχειρηματικές συμβουλές με την υπογραφή του epixeiro.gr

Ημ/νία: 20 Φεβρουαρίου 2019 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Το epixeiro.gr παρουσιάζει τα #mondaytips, μια σειρά 52 επιχειρηματικών συμβουλών που θα κρατήσει έναν ολόκληρο χρόνο. 52 εβδομάδες του χρόνου, 52 επιχειρηματικές συμβουλές, μια κάθε Δευτέρα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όλα ξεκινούν με μια εγγραφή που πραγματοποιείται, εύκολα και δωρεάν, από εδώ (www.epixeiro.gr/mondaytips).

Συνοδοιπόροι σε αυτήν τη διαδρομή γνώσης θα είναι οι ειδικοί του εκάστοτε τομέα, με τη βοήθεια των οποίων το epixeiro.gr ετοίμασε το ψηφιακό, αυτό, #businesstrip. Όλα εκείνα που πρέπει να γνωρίζουν όσοι ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Σε αυτές τις 52 εβδομάδες, οι εγγεγραμμένοι θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν συμβουλές γύρω από θεματικές όπως το ανθρώπινο δυναμικό, το marketing, οι δημόσιες σχέσεις, η κοστολόγηση, οι πωλήσεις, το CSR, η ηγεσία, οι χρηματοδοτήσεις, τα επιχειρηματικά σχέδια, το coaching και πολλές ακόμα.

Οποιαδήποτε στιγμή και αν εγγραφεί κάποιος στη λίστα, θα λάβει το πρώτο tip, το οποίο θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα της σειράς. Αυτό σημαίνει πως οποιαδήποτε στιγμή και αν εγγραφεί, θα λάβει και τα 52 tips, μέσα στις 52 εβδομάδες από την εγγραφή του, χωρίς να χάσει κανένα από τη σειρά.

Δεν είναι «ένα ακόμη» newsletter. Για την ακρίβεια, δεν είναι newsletter. Είναι μια ολόκληρη διαδρομή γνώσης που στόχο έχει να προωθήσει το επιχειρείν, να λύσει απορίες, να δώσει ιδέες και λύσεις. Τα #mondaytips και το epixeiro.gr φέρνουν την επιχειρηματικότητα στο προσκήνιο, για ακόμη μια φορά.

Όπως δήλωσε σχετικά ο Βαγγέλης Χαμπηλομάτης, ιδρυτής του epixeiro.gr, «στόχος μας είναι να δώσουμε σε όλους τη δυνατότητα να λάβουν δωρεάν επιχειρηματικές συμβουλές, στο email τους, με την υπογραφή των καταξιωμένων συνεργατών μας και του epixeiro.gr, το οποίο έχει καθιερωθεί ως το κορυφαίο portal επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Τα #mondaytips αποτελούν ακόμη μια απόδειξη πως παραμένουμε αμετακίνητοι και αφοσιωμένοι στον στόχο μας: να φέρνουμε την επιχειρηματικότητα στο προσκήνιο, με κάθε ευκαιρία».

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται εύκολα και δωρεάν από εδώ (www.epixeiro.gr/mondaytips). #mondaytips: Σε αυτό το #businesstrip, κάθε Δευτέρα ένα #businesstip!

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑