Τώρα το Google One και στην Ελλάδα

Ημ/νία: 3 Ιανουαρίου 2019 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Όλο και περισσότερο βασιζόμαστε στο Διαδίκτυο για να βρούμε τρόπους να αποθηκεύουμε με ασφάλεια τα πράγματα που έχουν σημασία για μας – κι έτσι να γίνεται η ζωή μας πιο απλή και λιγότερο «πηγμένη». Με τα χρόνια, η Google έχει εξασφαλίσει στους χρήστες εύκολους και ασφαλείς τρόπους για να δημιουργούν, να αποθηκεύουν και να μοιράζονται αρχεία στο Διαδίκτυο, όπως η παροχή 15 GB ελεύθερου χώρου με κάθε Google Account. Σήμερα, χάρη στα κινητά τηλέφωνα και τις νέες μορφές αρχείων, όπως τα βίντεο 4K και η φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, οι άνθρωποι αποθηκεύουν περισσότερο από ποτέ.

Πρόσφατα, παρουσιάστηκε το Google One, ένα ολοκληρωμένο πακέτο που είναι πλέον διαθέσιμο στην Ελλάδα και σας παρέχει εκτεταμένο χώρο αποθήκευσης, βοηθώντας σας να αξιοποιήσετε περισσότερο το Google.

Μεγαλύτερος χώρος αποθήκευσης γι’ αυτά που έχουν σημασία

Το Google One σας προσφέρει εκτεταμένο αποθηκευτικό χώρο στα Drive, Gmail και Photos. Με τόσο άφθονο χώρο, οι πιο σημαντικές αναμνήσεις και τα αρχεία σας αποθηκεύονται με ασφάλεια στο cloud, στην αρχική ποιότητά τους και είναι διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές σας. Η Google εχει βελτιώσει τις τιμές ορισμένων από τα πακέτα αυτά και έχει προσθέσει νέες επιλογές, που κυμαίνονται από τα 100GB έως τα 30TB, για να επιλέξετε τα πιο κατάλληλο για εσάς.

Περισσότερα βοήθεια όταν τη χρειάζεστε

Ως μέλος Google One, μπορείτε να έρθετε εύκολα σε επαφή με μια ομάδα ειδικών της Google για να λύσετε τις απορίες σας – είτε χρειάζεστε βοήθεια για την ανάκτηση ενός αρχείου που διαγράψατε κατά λάθος είτε θέλετε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Gmail όταν είστε εκτός σύνδεσης.

Περισσότερα οφέλη για τα μέλη

Με το Google One θα έχετε επιπλέον προνόμια σε όλη την Google, όπως πιστώσεις στο Google Play και προσφορές για ξενοδοχεία που βρίσκετε στο Google Search. Τους επόμενους μήνες, έχετε το νου σας για νέα προνόμια στο Google Store και αλλού.

Περισσότερα για την οικογένειά σας

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε το πακέτο σας με έως και πέντε επιπλέον μέλη της οικογένειάς σας. Αυτό σημαίνει απλοποιημένη αποθήκευση κάτω από ένα λογαριασμό και πρόσβαση στα προνόμια στο Google One.

Αντικαθιστά τα πληρωμένα πακέτα του Google Drive

Αν είχατε ένα πακέτο αποθήκευσης στο Drive, έχετε ήδη αναβαθμιστεί αυτόματα στο Google One. Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείτε το Drive για να αποθηκεύετε και να μοιράζεστε αρχεία δεν αλλάζει.

Είτε εργάζεστε είτε συνδέεστε με φίλους είτε θέλετε να διαφυλάξετε τις αναμνήσεις σας, ελπίζουμε το Google One να ταιριάζει με τις ανάγκες αποθήκευσης που έχετε.

Αναβαθμίστε σε ένα πακέτο που σας εξυπηρετεί καλύτερα

Από 100 GB. Όλοι οι Λογαριασμοί Google περιλαμβάνουν 15 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑