Εσπερίδα Information Security Xmas Stories από τη Σχολή Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Ημ/νία: 3 Ιανουαρίου 2019 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Η Σχολή Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργάνωσε Εσπερίδα με θέμα Information Security Xmas Stories, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 (18.00-20.30) στο Downtown Campus του Κολλεγίου [Ακαδημίας 42].

Οι ομιλίες της εσπερίδας περιλαμβάνουν ιστορίες από τις πλούσιες επαγγελματικές εμπειρίες επιλεγμένων και ήδη επαγγελματικά καταξιωμένων αποφοίτων της Σχολής – και πιο συγκεκριμένα, του μεταπτυχιακού προγράμματος MSc Information Security and Computer Forensics που προσφέρει σε συνεργασία με το University of East London – με χρήσιμα συμπεράσματα και μηνύματα για κάθε επαγγελματία που βρίσκεται ή σκέφτεται να δραστηριοποιηθεί στον χώρο της Ασφάλειας Πληροφοριών. Η εσπερίδα έκλεισε με το διαδραστικό παιχνίδιΤα Χριστούγεννα του Information Security Manager 2018“, με τη συμμετοχή του κοινού.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

  • Στέλιος Καβαλάρης, Technology Manager DIXON SOUTH EAST EUROPE
  • Μιχάλης Σάμιος, ΙΤ & Information Security Service Provider

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ:

  • Δρ. Εμμανουήλ Σερρέλης, Principal Security Advisor, Καθηγητής Ασφάλειας Πληροφοριών Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Η εσπερίδα απευθύνεται στους φοιτητές και αποφοίτους της Σχολής Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, αλλά και σε οποιονδήποτε εξωτερικό συμμετέχοντα ενδιαφέρεται για θέματα Ασφάλειας Πληροφοριών και Computer Forensics. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται κράτηση θέσης.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑