Νέα υπηρεσία Cosmote Click & Site για τη δημιουργία εταιρικής ιστοσελίδας

Ημ/νία: 10 Δεκεμβρίου 2018 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Η νέα υπηρεσία Cosmote Click & Site δίνει τη δυνατότητα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, που έχουν σελίδα στο Facebook, να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα ολοκληρωμένη ψηφιακή παρουσία, δημιουργώντας τη δική τους εταιρική ιστοσελίδα. Δημιουργώντας το εταιρικό site μέσα από τη νέα υπηρεσία Cosmote Click & Site, οι επαγγελματίες δεν χρειάζεται να συντηρούν την ιστοσελίδα της επιχείρησής τους, καθώς ανανεώνεται αυτόματα λαμβάνοντας την πληροφορία από τις ενημερώσεις της Facebook σελίδας.

Επιπλέον, με το Cosmote Click & Site Advanced, οι επαγγελματίες έχουν ενισχυμένες δυνατότητες, π.χ. για τη δημιουργία eShop με στόχο την online πώληση προϊόντων και υπηρεσιών, την ανάπτυξη υπηρεσίας κρατήσεων, καθώς και τη δυνατότητα αποστολής newsletter.

Οι επαγγελματίες μπορούν να δοκιμάσουν την νέα υπηρεσία εντελώς δωρεάν, και να δουν μια demo παρουσίαση του εταιρικού τους site.

Η υπηρεσία Cosmote Click & Site διατίθεται από 10,50€ το μήνα.

Η Cosmote στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τη μετάβασή τους στη νέα ψηφιακή εποχή, μέσα από μία σειρά από δράσεις, υπηρεσίες και χρήσιμα εργαλεία.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑