Η Huawei εγκαινιάζει το Smartphone Festival 2018

Ημ/νία: 17 Σεπτεμβρίου 2018 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Στη χθεσινή εκδήλωση με παρουσία εκπροσώπων του τύπου και σημαντικών συνεργατών της, η Huawei εγκαινίασε το 2ο φεστιβάλ τεχνολογίας, “Smartphone Festival 2018 by Huawei”. Το “Smartphone Festival” ξεκίνησε το 2017 και φέτος συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, με σκοπό να καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός, καθώς η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε πολύ θετική.

Το “Smartphone Festival by Huawei” αποτελεί μία μεγάλη γιορτή για την τεχνολογία γύρω από τα smartphones με τη σφραγίδα της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας του κλάδου.  Στο πλαίσιο του “Smartphone Festival”, η Huawei με επίκεντρο πάντα τον καταναλωτή, προσφέρει στους φίλους της τεχνολογίας, νέα λανσαρίσματα συσκευών, events και εκπλήξεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και την ευκαιρία να γνωρίσουν περισσότερα γύρω από τις συσκευές αυτές και φυσικά να αποκτήσουν ένα smartphone τελευταίας τεχνολογίας σε προνομιακές τιμές.

Το smartphone festival ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τα τέλη Οκτωβρίου. Στο διάστημα αυτό των 50 ημερών η Huawei, σκοπεύει να εκπαιδεύσει τους καταναλωτές σε θέματα τεχνολογίας και αξιοποίησης των αμέτρητων λειτουργιών των σύγχρονων smartphones και tablets, να επιβραβεύσει τους πιστούς φίλους της εταιρείας και να δημιουργήσει νέους ισχυρούς δεσμούς με τους Έλληνες καταναλωτές. «Στόχος μας είναι να κάνουμε την τεχνολογία κατανοητή και προσιτή για όλο τον κόσμο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Country Manager της κινητής στην Ελλάδα, κος Lin Bing. Ενώ παράλληλα, ο κος Γιάννης Σίμος, Commercial Executive Director των καταστημάτων Public ο οποίος τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του εξέφρασε την θετική του άποψη για ενέργειες όπως το Smartphone Festival και ανέφερε χαρακτηριστικά, «Μας ευχαριστεί ιδιαίτερα να βλέπουμε κορυφαίες εταιρείες όπως η Huawei να σχεδιάζουν ενέργειες με κεντρικό άξονα τον καταναλωτή. Πιστεύω ότι το Smartphone Festival είναι μία ευκαιρία για όλους τους Έλληνες να μάθουν περισσότερα για τα smartphones, τη συσκευή που τους συντροφεύει καθημερινά, αλλά και τώρα με τις νέες προνομιακές τιμές να αποκτήσουν αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους».

Μέσω του Smartphone Festival η Huawei θέλει επίσης να μοιραστεί το όραμά της για έναν καλύτερα συνδεδεμένο κόσμο, όπου όλα είναι δυνατά μέσα από τον συνδυασμό προοδευτικής σκέψης, καινοτόμου τεχνολογίας και προϊόντων και εταιρικής φιλοσοφίας με επίκεντρο τον καταναλωτή.

Οι πρωταγωνιστές του φεστιβάλ είναι τα smartphones της Huawei και επειδή Smartphone Festival χωρίς την ευκαιρία να αποκτήσετε μία καταπληκτική συσκευή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας δεν γίνεται, οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν κορυφαίες συσκευές της Huawei   στα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα σε προνομιακές τιμές. Αν λοιπόν ονειρευόσασταν να αποκτήσετε ένα smartphone από την κορυφαία σειρά P20 για να φωτογραφίζετε σαν επαγγελματίας, αν πιστεύετε ότι η νεανική Y series 2018 της Huawei είναι περισσότερο στα μέτρα σας, ή αν πάλι επιθυμούσατε να αποκτήσετε ένα από τα πιο δημοφιλή smartphones της αγοράς, το  Huawei Mate 10 lite ή το Huawei P Smart, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

Η Huawei δε θέλει να περιορίσει τον αντίκτυπο του Smartphone Festival μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα. Θα επισκεφτεί λοιπόν πόλεις σε όλη την Ελλάδα και θα χαρίσει ειδικευμένες γνώσεις τεχνολογίας αλλά και φωτογραφίας γύρω από τα smartphones. Έτσι όλοι θα μπορέσουν να γίνουν ειδικοί και να απολαύσουν όλα τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει ένα smartphone στην καθημερινότητά τους.

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να μιλάμε για Γιορτή Τεχνολογίας χωρίς λανσαρίσματα νέων συσκευών! Στο πλαίσιο λοιπόν του Smartphone Festival η Huawei ανακοινώνει και την διάθεση 2 νέων καταπληκτικών συσκευών:

Το αγαπημένο πλέον Huawei P20 έρχεται σε νέα έκδοση με 64GB και σε χρώμα Twilight (το χρώμα της χρονιάς όπως χαρακτηρίστηκε από την Pantone), το οποίο λάτρεψαν οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Η τρίτης γενιάς κάμερα Leica επιστρέφει για τους λάτρεις της φωτογραφίας! Με 20MP ασπρόμαυρο και 12MP έγχρωμο φακό, Super Slow Motion, την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης (Master AI) και πολλές άλλες λειτουργίες για να τραβήξεις τις πιο κρυστάλλινες φωτογραφίες, το P20 σε μετατρέπει σε επαγγελματία φωτογράφο. Σε συνδυασμό με την νέα εξαιρετικά προνομιακή τιμή η νέα έκδοση του P20 δεν είναι απλά η  ιδανική επιλογή, είναι ακαταμάχητο!

Δεν σταματάμε όμως εδώ, Από τις 13 Σεπτεμβρίου είναι πλέον διαθέσιμο και το νέο Huawei Mate 20 lite. Μια συσκευή, με τέσσερις κάμερες τεχνητής νοημοσύνης που θα αποτελέσει τον έξυπνο επαγγελματικό σας σύντροφο. Διαθέτει μία FullView οθόνη 6.3 ιντσών, ενώ η κομψή και συμμετρική πίσω πλευρά καθιστούν την συσκευή εύκολη στη χρήση με το ένα χέρι. Να είστε σίγουροι ότι θα το λατρέψετε μόλις το αντικρύσετε!

Το Smartphone Festival αποτελεί ένα θεσμό της Huawei που επιδιώκει να μυήσει τον κόσμο στην τεχνολογία των smartphones, στις νέες τάσεις της αγοράς αλλά και στην ιστορία της εταιρείας, στα εξαιρετικά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της που διευκολύνουν τη ζωή μας καθημερινά, στην μοναδική ποιότητα και στις πρωτοποριακές τεχνολογίες του αύριο όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, που μέσω των συσκευών Huawei βρίσκεται ήδη στα χέρια μας.

Μπες στο https://www.makeitpossible.gr/huaweismartphonefestival2018/ και ανακάλυψε όλες τις ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου.

Πάρε κι εσύ μέρος στη μεγαλύτερη Γιορτή της Τεχνολογίας, τη μεγαλύτερη γιορτή της Huawei!

Οι συσκευές που συμμετέχουν στο smartphone festival και οι προτεινόμενες τιμές λιανικής είναι οι παρακάτω:

MODEL RRP
P20 PRO 699€
P20 (4/64) 499€
MATE 20 LITE 399€
P20 LITE 329€
MATE 10 LITE 249€
P SMART 219€
Y6 PRIME 2018 199€
Y7 PRIME 2018 179€
Y6 2018 149€
Y5 2018 129€
Y6 2017 99€

 

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑