Public: Βραβείο Καινοτομίας στο Συνέδριο e-Business & Social Media World 2018

Ημ/νία: 29 Ιουνίου 2018 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Η νέα επιχειρηματική πρωτοβουλία των Public, το πρώτο ελληνικό Marketplace, βραβεύτηκε στο Συνέδριο e-Business & Social Media World 2018, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Wyndham Grand.

Σε ένα από τα μεγαλύτερα ετήσια ραντεβού στελεχών του κλάδου του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας, το Marketplace των Public ξεχώρισε αποσπώντας το βραβείο e Commerce Innovation, το οποίο παρέλαβαν η Ρενάτα Φωτεινού Marketplace Manager και ο Φίλιππος Μελισσουργός, e-Commerce Manager. H διάκριση αυτή έρχεται ως επιβράβευση της καινοτομίας που εισήγαγε στην ελληνική αγορά το Marketplace των Public, το οποίο μετασχημάτισε το public.gr, τον απόλυτο e-commerce προορισμό, σε ένα τεράστιο online mall που φιλοξενεί μικρά και μεγάλα ελληνικά καταστήματα.

Με τη νέα επένδυση των Public στη μεγαλύτερη πλατφόρμα Marketplace παγκοσμίως δίνεται η δυνατότητα σε ελληνικά καταστήματα να αποκτήσουν το δικό τους shop in a shop στο public.gr και να έρθουν σε επαφή με τους 41 εκατ. επισκέπτες του σε ετήσια βάση, προσφέροντας σε ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου ένα ισχυρό κανάλι πωλήσεων με τεχνολογία που ακολουθεί τα κορυφαία παγκοσμίως πρότυπα.

Από την αρχή της λειτουργίας τους, τα Public αναγνώρισαν τη δυναμική του ηλεκτρικού εμπορίου στην Ελλάδα κι έδωσαν μεγάλη έμφαση δημιουργώντας μία ομάδα με πολύ μεγάλη τεχνογνωσία στο e-commerce. Μάλιστα ήταν από τις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη που το 2009 επένδυσε στην ATG ORACLE, την καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο. Μέσα από τις επενδύσεις αυτές τα Public έχουν δημιουργήσει ένα από τα κορυφαία e-commerce sites σε Ελλάδα και Κύπρο με περισσότερα από 1 εκατ. προϊόντα.

Στόχος των Public είναι να συνεχίσουν να αξιοποιούν την καινοτομία προκειμένου να παρέχουν υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης προς τους έλληνες καταναλωτές.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑