Yuboto: 2 διεθνή βραβεία στα Global Awards της Carrier Community

Ημ/νία: 19 Ιουνίου 2018 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

H Yuboto είναι Back2Back ο πιο Funky τηλεπικοινωνιακός πάροχος και ταυτόχρονα η εταιρεία με την καλύτερη Εξυπηρέτηση Πελατών στον κόσμο!

H Yuboto κατακτά για 2η συνεχόμενη χρονιά το βραβείο “The Funkiest Operator”, αλλά και το βραβείο “Customer Experience Excellence” στον παγκόσμιο θεσμό των Global Carrier Community Meetings Awards. Τα Global Awards διοργανώνονται από την Carrier Community, τη σημαντικότερη κοινότητα – hub του κλάδου των τηλεπικοινωνιών, και επιβραβεύουν τις κορυφαίες εταιρείες κάθε χρόνο.

Η Yuboto κατάφερε να διατηρήσει τα σκήπτρα της ως ο τηλεπικοινωνιακός πάροχος με τη δημιουργικότερη, πιο πρωτοποριακή και καινοτομική στρατηγική marketing, καθώς το βραβείο “The Funkiest Operator” απονέμεται στην εταιρεία που υλοποιεί τις πιο εμπνευσμένες, δημιουργικές και αποτελεσματικές marketing καμπάνιες.

Ένα βραβείο δεν είναι αρκετό…

Η Yuboto αναδείχθηκε, επίσης, ως η εταιρεία που παρέχει το υψηλότερο επίπεδο Εξυπηρέτησης Πελατών κατακτώντας το αντίστοιχο βραβείο “Customer Experience Excellence”. Η βράβευση αυτή αποδεικνύει με τον πλέον εμφατικό τρόπο την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας που καταφέρνει συνεχώς να ξεπερνά τις προσδοκίες των πελατών της.

Καταλυτικό ρόλο στη διπλή βράβευση της εταιρείας έπαιξε το “The Mobile Marketing Book”, το οποίο έχει αναδειχθεί πλέον σε αδιαμφισβήτητο σημείο αναφοράς για το messaging industryσυνολικά, ενώ και η κριτική επιτροπή το χαρακτήρισε ως εξαιρετικό και πρότυπο παράδειγμα Β2Β content marketing. Επιπρόσθετα, οι ενέργειες προβολής που το συνόδευσαν απέσπασαν διθυραμβικά σχόλια καθώς δημιούργησαν μοναδικά και προσωποποιημένα customer experiences διαμορφώνοντας ένα ριζοσπαστικό experiential marketing, το οποίο και “κέρδισε” τους πελάτες, τους κριτές και τελικά το Βραβείο.

Τα 2 βραβεία αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία εάν λάβουμε υπόψη το κύρος και τη σπουδαιότητα του θεσμού, αφού η Yuboto κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε κορυφαίες και ηγέτιδες, πολυεθνικές εταιρείες. Ενδεικτικά, μερικές από αυτές: Rakuten Viber, Cisco, Deutsche Telekom, Orange, PCCW Global, HORISEN, Lanck Telecom.

O Εμπορικός Διευθυντής της Yuboto, κύριος Ανδρέας Κωνσταντινίδης, με αφορμή την εξαιρετική επίδοση της εταιρείας στα βραβεία δήλωσε: “Η διπλή βράβευση της εταιρείας μας, και μάλιστα για 2η συνεχόμενη χρονιά όσο αφορά το Marketing, αποτελεί το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο επιστέγασμα της προσπάθειας όλων των ανθρώπων της Yuboto και της φιλοσοφίας που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και περήφανοι που ένας διεθνής θεσμός με παγκόσμια ακτινοβολία, τα Global Awards, αναγνωρίζουν τη διαφοροποιημένη στρατηγική marketing και τη διαχρονική δέσμευσή μας προς τους πελάτες. Tέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Octapush, η νέα Omni Πλατφόρμα που δημιουργήσαμε πρόσφατα και η οποία αποτελεί την international version του GOVIBER που έχει λανσαριστεί με επιτυχία στην ελληνική αγορά, βρέθηκε στη 2η θέση στην κατηγορία Best SMS Platform. To γεγονός αυτό πιστοποιεί ότι η Yuboto βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογικής καινοτομίας παρέχοντας προηγμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες.”

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑