Yuboto Goviber: Sender ID, Καμπάνιες & Fallback to SMS με εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Ημ/νία: 6 Φεβρουαρίου 2018 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

H Yuboto παρουσιάζει το “GOVIBER”, τη νέα πλατφόρμα αποστολής Viber & SMS μηνυμάτων, παρέχοντας σε εταιρείες και brands μοναδικά και καινοτόμα πλεονεκτήματα στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Η πλατφόρμα “GOVIBER”, εκτός από τη βασική λειτουργία δημιουργίας και αποστολής καμπανιών Viber με δυνατότητα Fallback to SMS, διαθέτει ακόμη δύο μοναδικές δυνατότητες. Η 1η αφορά την ενσωμάτωση μοναδικού και προσωποποιημένου link σε κάθε Viber μήνυμα με αποτέλεσμα το εκτενές reporting και το ολοκληρωμένο tracking απόδοσης της κάθε καμπάνιας. Η 2η καινοτομία αφορά τη δυνατότητα αποστολής rich content και στην περίπτωση των Fallback SMS.

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής: H Yuboto αποδεικνύει σε κάθε δυνατή ευκαιρία σε όλη την Ελληνική αγορά πως έχει τον τρόπο και την τεχνογνωσία ώστε να παρέχει τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Σε αυτό το πλαίσιο, το λανσάρισμα της πλατφόρμας “GOVIBER” συνοδεύεται από εγγύηση χαμηλότερης τιμής, η οποία αφορά το μηνιαίο πάγιο, το κόστος ανά επιπλέον Viber μήνυμα, αλλά και το κόστος των Fallback SMS.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑