Ethical Hacking: προετοιμασία για την πιστοποίηση CEH του EC-Council από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Ημ/νία: 6 Φεβρουαρίου 2018 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Το Τμήμα Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου – στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού “DEVELOPING U 2018” – διοργανώνει σεμινάριο 16 ωρών με θέμα Ethical Hacking: Προετοιμασία για την πιστοποίηση CEH του ECCouncil”.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν όλες οι σύγχρονες τεχνικές και τα εργαλεία ελέγχου για τη διασφάλιση των πληροφοριακών συστημάτων και οι συμμετέχοντες θα προετοιμαστούν για την πιστοποίηση “Certified Ethical Hacker” του EC Council. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να κατανοήσουν τον τρόπο λειτουργίας και τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι Hackers, ώστε να είναι σε θέση να αναπτύξουν μια αξιόπιστη πολιτική ασφαλείας, εστιάζοντας με δοκιμές διείσδυσης στην ανακάλυψη αδυναμιών στα συστήματα και τις εφαρμογές ενός οργανισμού.

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 12, 13, 14, & 15 Φεβρουαρίου 2018, 17.00 – 21.00

Κόστος: €690 (€400 αποκλειστικά για φοιτητές και αποφοίτους του Μητροπολιτικού Κολλεγίου)

Χώρος: Μητροπολιτικό Κολλέγιο, campus Αμαρουσίου [Σωρού 74, Μαρούσι]

Εισηγητής: Δρ. Εμμανουήλ Σερρέλης, Information Systems and Security Manager, Σύμβουλος ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων

Συμμετοχές-Πληροφορίες εδώ

Online κράτηση θέσεων εδώ

Θυμίζουμε ότι η Σχολή Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει εξειδικευμένα, καινοτόμα μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ασφάλεια Πληροφοριών και την Ηλεκτρονική Εγκληματολογία, στην Τεχνολογία Πληροφοριών και στη Μηχανική Λογισμικού.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών στο www.mitropolitiko.edu.gr

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑