Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης: ημερίδα «Personal Branding – χτίσε την προσωπική σου εικόνα»

Ημ/νία: 31 Ιανουαρίου 2018 | by SMLifeGR

0

Αν αναρωτιέσαι για το πόσο δύσκολο είναι τελικά να ξεχωρίσεις στο σημερινό εργασιακό στίβο, αν θέλεις να «χτίσεις» τη δημόσια εικόνα σου αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο, αν θέλεις να αξιοποιείς τα Social Media για να προβάλεις τον εαυτό σου καλύτερα, αν σκέφτεσαι τον καλύτερο δυνατό τρόπο να διαμορφώσεις το επαγγελματικό σου προφίλ, δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα «Personal Branding: Χτίσε την προσωπική σου εικόνα».

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη ημερίδα με ελεύθερη είσοδο και θέμα «Personal Branding: Χτίσε την προσωπική σου εικόνα» την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, στις 17.00.

Η άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Θεοδώρα» του ξενοδοχείου Capsis, θα φιλοξενήσει πλήθος επαγγελματιών από το χώρο του HR, του Marketing και του Business Coaching. Στη θεματολογία της περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ενότητες όπως:

  • Ανάπτυξη Προσωπικών Επαγγελματικών Δεξιοτήτων
  • Επαγγελματική Δικτύωση Cybersecurity and Data Protection
  • Η Προσωπική μου εικόνα στην Συνέντευξη

Επίτιμος καλεσμένος: κ. Παναγιώτης Γιαννάκης, Διεθνής Καλαθοσφαιριστής, Προπονητής

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας.

Η ημερίδα είναι σχεδιασμένη για φοιτητές και αποφοίτους Κολλεγίων, ΑΕΙ/ΤΕΙ και ΙΕΚ, επιχειρηματίες, επαγγελματίες , στελέχη ακόμα και για αυτούς που αναζητούν εργασία. Με το “Personal Branding” μπορούν να προβάλλουν, να προάγουν, να ξεχωρίσουν, να αναπτύξουν και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τα δυνατά τους σημεία, έτσι ώστε να εξελίξουν στο μέγιστο την καριέρα τους.

Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη αλλά απαιτεί online κράτηση θέσης εδώ.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες:

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 | Ώρα: 17.00 – 21.00

Αίθουσα «Θεοδώρα», Capsis Hotel |Μοναστηρίου 16, Θεσσαλονίκη

Είσοδος ελεύθερη με την κράτηση θέσης εδώ

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑