Generation Y: «Πώς θα εξάγω µέσω των digital channels»

Ημ/νία: 4 Δεκεμβρίου 2017 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Απόλυτα επιτυχημένη και με αξιοσημείωτο επιχειρηματικό ενδιαφέρον κρίθηκε η παρουσία της Generation Y – International e-Business Experts στο σεμινάριο που οργάνωσε η Manager’s Office με θέμα τις Εξαγωγές και πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).

Το δυναμικό παρόν της ομάδας της Generation Y στο Σεμινάριο υπερτόνισε με τον καλύτερο τρόπο η ομιλία της Head of Market Research της εταιρίας, Βίκυς Ζαχαρέλη, που παρουσίασε όλα τα απαραίτητα βήματα και μεθόδους ανάπτυξης της εξαγωγικής δραστηριότητας μιας επιχείρησης μέσω του ψηφιακού καναλιού με στόχο την αύξηση των international sales και τη δημιουργία ισχυρού διεθνούς πελατολογίου.

Η ομιλία της με τίτλο “Πώς θα εξάγω µέσω των digital channels”, απέσπασε το ενδιαφέρον του κοινού.

H Generation Y – International eBusiness Experts, στο πλαίσιο του σεμιναρίου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κύκλου της Βορείου Ελλάδος και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με τον εξαγωγικό τομέα.

Η κυρία Ζαχαρέλη, με μεγάλη χαρά συνομίλησε μαζί τους και απάντησε στην πληθώρα ερωτήσεων τους τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά το τέλος της παρουσίασής της.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑