Yuboto: The Mobile Marketing Book Vol. 2

Ημ/νία: 6 Νοεμβρίου 2017 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Η Yuboto, τον περασμένο Μάιο, παρουσίασε το πρώτο, ολοκληρωμένο Mobile Marketing Book, το οποίο κατάφερε να συγκεντρώσει μέσα σε 55 σελίδες όλα τα διαθέσιμα εργαλεία και τις κυρίαρχες τάσεις της mobile βιομηχανίας, ενώ έγινε ο χρήσιμος σύμβουλος και απαραίτητη πηγή πληροφόρησης για μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις.

Ακόμη, στην 1η έκδοση του οδηγού είχατε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια σύντομη εικόνα για το messaging του μέλλοντος. Τους τελευταίους 6 μήνες, ο κλάδος βιώνει συνεχείς και ριζικές αλλαγές με την είσοδο νέων τεχνολογιών που δημιουργούν καινούργια κανάλια άμεσης, εμπορικής επικοινωνίας. Ήρθε η στιγμή λοιπόν που το μέλλον… έφτασε. Η Yuboto το παρουσιάζει αναλυτικά με την 2η ανανεωμένη έκδοση του Mobile Marketing Book.

Εισερχόμαστε σε μία νέα εποχή όπου τα messaging apps, με κύριους εκφραστές το WhatsApp, το Viber και το RCS της Google, θα έχουν πρωταγωνιστικό και καθοριστικό ρόλο στο business messaging. Στο Vol. 2 έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλες αυτές τις νέες υπηρεσίες, καθώς και τα καινοτόμα mobile marketing εργαλεία που έρχονται να συνδέσουν οργανικά εταιρείες και brands με τους καταναλωτές.

Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Εμπορικός Διευθυντής της Yuboto αναφέρει σχετικά με τη νέα έκδοση:

“Όπως όλα δείχνουν, το 2018 θα αποτελέσει έτος – σταθμό για ολόκληρο τον κλάδο του Digital Marketing, καθώς, σταδιακά, νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες έρχονται να επαναπροσδιορίσουν συνολικά την στρατηγική και τα εργαλεία της Mobile επικοινωνίας. Και εμείς σήμερα με το Mobile Marketing Book Vol. 2 είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά για όλα αυτά. Facts and figures, sneak peeks των νέων υπηρεσιών και best practices, είναι μερικά από όσα θα βρείτε στις νέες σελίδες που προσθέσαμε. Τέλος, όσο ο τεχνολογικός καμβάς της mobile marketing επικοινωνίας διευρύνεται εντάσσοντας όλο και περισσότερα τεχνολογικά επιτεύγματα, εμείς θα είμαστε εδώ για να σας ενημερώνουμε πρώτοι από όλους, για όλα!.”.

H λήψη του eBook είναι δωρεάν και δεν προϋποθέτει καμία αγορά ή χρήση των υπηρεσιών της Yuboto.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑