Η Mondelez καλεί τους νέους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Top2Top Engineering Challenge»

Ημ/νία: 5 Οκτωβρίου 2017 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Η Mondelez, μέσω του Προγράμματος «Top2Top Engineering Challenge», προσφέρει τη δυνατότητα σε απόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών να συμμετάσχουν σε μια πρωτοβουλία της εταιρείας που έχει στόχο την ενεργή υποστήριξη σε νέους ανθρώπους που βρίσκονται στην αφετηρία της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Το Πρόγραμμα «Top2Top Engineering Challenge» δίνει την ευκαιρία σε νέους να έρθουν σε άμεση επαφή με τη Mondelez, που αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στην κατηγορία των σνακς, τα στελέχη της και τον τρόπο λειτουργίας της. Το «Top2Top Engineering Challenge» έρχεται ως συνέχεια του «Top2Top Business Challenge»που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο.

Η γνωριμία με τη Mondelez θα γίνει μέσα από την παρουσία των συμμετεχόντων στις εγκαταστάσεις του Εργοστασίου Παυλίδη, της πρώτης και πιο ιστορικής σοκολατοβιομηχανίας της χώρας με περισσότερα από 150 χρόνια ζωής. Το Εργοστάσιο Παυλίδη παράγει σε ετήσια βάση χιλιάδες τόνους αγαπημένων προϊόντων όπως τις σοκολάτες Υγείας Παυλίδη και Lacta καθώς και τη Merenda.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις λειτουργίες της Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Integrated Supply Chain) μιας σύγχρονης παραγωγικής μονάδας, μέσα από μια σειρά προκλήσεων, που αναδεικνύουν τις δυνατότητες και δεξιότητές τους. Σε όλη τη διάρκεια του Προγράμματος, διευθυντικά στελέχη της Mondelez θα είναι κοντά στους συμμετέχοντες για να τους καθοδηγούν και να απαντούν στις ερωτήσεις τους.

Οι συμμετέχοντες που θα ξεχωρίσουν μέσα από τη διαδικασία, αυτόματα θα συμπεριληφθούν σε shortlist για θέσεις εργασίας στη Mondelez. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα καθοδήγησης (mentoring) , καθώς και να λάβουν πρακτικές συμβουλές από έμπειρα στελέχη της Mondelez.

Η Mondelez έμπρακτα στηρίζει και ενισχύει τη συνεργασία της με τους νέους και την ακαδημαϊκή κοινότητα με ενέργειες που περιλαμβάνουν τη συμμετοχή της σε ημέρες καριέρας και εκπαιδευτικές ημερίδες Πανεπιστημίων.

Οι άνθρωποι της Mondelez, αποτελούν το βασικότερο κεφάλαιο της εταιρίας η οποία παρέχει εκπαίδευση και εξέλιξη, ποιοτικό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, αντικειμενικά συστήματα αξιολόγησης. Τα στοιχεία αυτά δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον για τους εργαζόμενους και αναδεικνύουν την εταιρεία μεταξύ αυτών που δημιουργούν προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο στην επιχειρηματικότητα και την απασχόληση στην Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «Top2Top Engineering Challenge» και να υποβάλλουν την υποψηφιότητά σε αυτή την ιστοσελίδα έως και τις 26 Οκτωβρίου 2017.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑