Growth Hacking Marketing: η ειδικότητα του μέλλοντος στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Ημ/νία: 29 Σεπτεμβρίου 2017 | by SMLifeGR

0

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση «Growth Hacking Marketing», στις 29 Σεπτεμβρίου στην Ελληνοαμερικανική ενωση (Μασσαλίας 22 – Κολωνάκι – Αθήνα), ώρα 6.30 μ.μ.

Τι είναι το Growth Hacking; Το Growth Hacking είναι η νέα τάση στο digital marketing που εφαρμόζεται από κορυφαίες εταιρείες της silicon valley (Facebook, Google, AirBnB, Dropbox). Προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση της αγοράς, της ανάπτυξης και τοποθέτησης προϊόντων, με απόλυτο στόχο τα γρήγορα, γεωμετρικά αυξανόμενα και και μετρήσιμα αποτελέσματα – με στόχο το growth.

Στις 29 Σεπτεμβρίου, θα παρουσιάσουμε:

  • Τι είναι το Growth Hacking και γιατί το έχουν υιοθετήσει εταιρείες όπως Facebook, Google, Rbnb, Uber, Dropbox κ.α.
  • Ποια τα οφέλη για επαγγελματίες, επιχειρήσεις κάθε μεγέθους αλλά και ειδικά για startuppers
  • Τι χρειάζεται να γνωρίζετε για να το εφαρμόσετε
  • Γιατί οι επαγγελματίες με το συγκεκριμένο mindset και γνώσεις είναι σήμερα περιζήτητοι στην αγορά εργασίας (εντός και εκτός Ελλάδος)

Παρουσιάζει ο Σάββας Ζορτίκης, CEO του Viral Loops, ένα all-in-one viral marketing platform και co-founder της GrowthRocks, το πρώτο Growth Hacking Marketing Agency στην Ελλάδα.

Σε ενδιαφέρει αν είσαι: επιχειρηματίας ή digital marketer με εμπειρία σε ψηφιακό marketing, πληροφορικάριος που θέλεις να ασχοληθείς με το ψηφιακό marketing,απόφοιτος εκπαιδευτικών προγραμμάτων Digital Marketing Certificates ή Diplomas, startuppers

H συμμετοχή είναι δωρεάν με περιορισμένο αριθμό θέσεων ΚΑΙ υποχρεωτικη προεγγραφή – Δες περισσότερα και κάνε κράτηση εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες απλά κάλεσέ μας στο 210-3680907, 210-3680911, στείλε email στο training@hau.gr

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑