Google και OREO ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το Android OREO

Ημ/νία: 24 Αυγούστου 2017 | by SMLifeGR

0

Στις 21 Αυγούστου, η Google αποκάλυψε την επόμενη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος για φορητές συσκευές Android, δίνοντας της το όνομα Android OREO, του πιο αγαπημένου μπισκότου στον κόσμο. Ιστορικά, η Google δίνει ονόματα γλυκών απολαύσεων στις εκδόσεις του λειτουργικού της συστήματος όπως Eclair, Ice Cream, Sandwich και πιο πρόσφατα, Nougat. Η έκδοση του Android OREO σηματοδοτεί μια παγκόσμια συνεργασία μεταξύ του OREO και της Google, η οποία ξεκίνησε με το ντεμπούτο του σούπερ ήρωα Android OREO – ενός νέου χαρακτήρα που προσωποποιεί τις ιδιότητες των δύο εμβληματικών brands και τα χαρακτηριστικά του νέου λειτουργικού συστήματος.

Το Android OREO αντανακλά τον «παιχνιδιάρικο» χαρακτήρα του OREO και την «ευφυΐα» του Android και γίνεται ένα σύμβολο pop κουλτούρας κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα, να δίνει στιγμές χαράς σε όλο τον κόσμο. Το Android OREO, όπως όλοι οι εμβληματικοί υπερήρωες, προήλθε από μια θαυμάσια και μοναδική σπάνια στιγμή: την ολική ηλιακή έκλειψη του 2017 που έγινε ορατή στις Ηνωμένες Πολιτείες. γεγονός αυτό έδωσε ζωή στο Android OREΟ και παρουσιάζεται μέσα από ένα συναρπαστικό video που κάνει το γύρο του κόσμου.

«Το OREO και το Android ενώνουν τις δυνάμεις τους με τρόπο που αντικατοπτρίζει πραγματικά τις προσωπικότητες των δύο brands και αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά», δήλωσε ο Justin Parnell, Διευθυντής Global Brand του OREO. «Το OREO έχει αποστολή να φέρει τους ανθρώπους κοντά μέσα από τη διασκέδαση και τις στιγμές χαράς. Ο παιχνιδιάρικος χαρακτήρας του OREO και οι ατελείωτες δυνατότητες του Android είναι ο τέλειος συνδυασμός. Με τον υπερήρωα Android OREO, συνεχίζουμε στην πορεία μας να ερχόμαστε κοντά στους φίλους του OREO σε όλο τον κόσμο με καινοτόμους τρόπους.»

Παράλληλα με την παρουσίαση του Android OREO, έγινε και η αποκάλυψη του κινούμενου αγάλματος του σουπερ ήρωα Android OREO που είναι το πρώτο του είδους του για Android. Σε συνέχεια της παράδοσης της Google να δημιουργεί γιγαντιαία αγάλματα για κάθε νέα έκδοση λειτουργικού συστήματος Android που στεγάζονται στην έδρα της στο Mountain View της Καλιφόρνιας, το άγαλμα του Android OREO προσθέτει μια «παιχνιδιάρικη» διάθεση που χαρακτηρίζει το OREO και συνδυάζεται με την πλούσια ιστορία του Android με τη ρομποτική.

Η συνεργασία για το Android OREO περιλαμβάνει μια σειρά από πρωτοβουλίες παγκόσμιου χαρακτήρα σχεδιασμένες να δημιουργούν καινοτόμες και χαρούμενες εμπειρίες τόσο για τους φίλους του OREO όσο και για τους χρήστες Android, δίνοντας τη δυνατότητα στο OREO να συνεχίσει να έρχεται κοντά με τους φίλους του με νέους τρόπους σε όλο τον κόσμο. Το Android OREO έρχεται ως συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας για την καμπάνια OREO Dunk Challenge νωρίτερα φέτος, η οποία οδήγησε στη δημιουργία ενός ιστότοπου για smartphones και tablets που επιτρέπει στους χρήστες να «καρφώνουν» ένα OREO cookie σε ένα εικονικό καλάθι.

Μάθετε περισσότερα για το OREO ακολουθώντας το @OREO στο Facebook, το Twitter, το Tumblr και το Instagram.

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑