Νέα υπηρεσία messaging Anytime από την Amazon

Ημ/νία: 18 Ιουλίου 2017 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Ακόμη μία εταιρεία που ετοιμάζει τη δική της υπηρεσία messaging! Η Amazon σχεδιάζει, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, το Anytime, μια νέα εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτωνπου θα λειτουργεί για desktops και κινητά. Η νέα εφαρμογή θα μοιάζει αρκετά με τα ήδη δημοφιλή σε εμάς Facebook Messenger, WhatsApp και iMessage.

Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr η νέα εφαρμογή της Amazon θα περιλαμβάνει μεγάλο εύρος δυνατοτήτων συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο μηνυμάτων αλλά και κλήσεων και video. Η Amazon αναπτύσσει επίσης λειτουργίες όπως λήψη φωτογραφιών και video σε συνδυασμό με φίλτρα και εφέ παρόμοια με εκείνα που συναντάμε στις ήδη υπάρχουσες εφαρμογές.

Συγκεκριμένα, η Amazon θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν Gif, emoji, να παίζουν παιχνίδια και να στέλνουν direct αναφορές σε φίλους, ακριβώς όπως στο Twitter.

amazon-anytime

Οι κλήσεις και τα video θα υποστηρίζονται τόσο σε προσωπικούς όσο και σε επαγγελματικούς λογαριασμούς συμπεριλαμβάνοντας στοιχεία επικοινωνίας για σημεία ενδιαφέροντος όπως ξενοδοχεία και εστιατόρια επιτρέποντας στους χρήστες να πραγματοποιούν κρατήσεις άμεσα.

Να σημειώσουμε ότι η Amazon δίνει μεγάλη προσοχή στην ασφάλεια απορρήτου. Οι συνομιλίες θα είναι ιδιωτικές και τα μηνύματα θα κρυπτογραφούνται, γεγονός πολύ χρήσιμο δεδομένου ότι η εφαρμογή θα χρησιμοποιείται και για κρατήσεις που περιλαμβάνουν μετάδοση προσωπικών πληροφοριών (στοιχεία πιστωτικής κάρτας).

Λεπτομέρειες σχετικά με το πότε προβλέπεται να είναι διαθέσιμη η εφαρμογή στους χρήστες δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα. Η Amazon όμως επιθυμεί να διαθέσει την εφαρμογή το συντομότερο δυνατόν στα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα όπως Windows, Mac, iOS και Android.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑