Η selfie που στοίχισε 200.000 δολάρια

Ημ/νία: 18 Ιουλίου 2017 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Ένα video που έγινε viral και έχει φτάσει έως τώρα τα 3,5 εκατομμύρια views. Η αποτυχημένη προσπάθεια μίας γυναίκας να βγάλει μία selfie έφερε καταστροφές αξίας …200.000 δολαρίων.

Όπως θα δείτε στο video στο τέλος του θέματος, η γυναίκα αποφασίζει να ακουμπήσει σε ένα stand στο οποίο βρίσκονται έργα τέχνης σε μία έκθεση, για να βγει μία φωτογραφία.

hypercaine-exhibit

Φαίνεται όμως πως δε στηρίζεται καλά και έτσι ένα πραγματικό “ντόμινο” ρίχνει το 1/4 της συλλογής και καταστρέφει σημαντικά έργα. 200.000 δολάρια είναι η αξία της “ζημιάς” σύμφωνα με τους υπολογισμούς των δημιουργών, καθώς “τρία γλυπτά υπέστησαν μόνιμη βλάβη και κάποια άλλα καταστράφηκαν σε μικρότερο βαθμό”.

Ωστόσο, από τη στιγμή που το video κυκλοφόρησε στο YouTube και έγινε viral σε ολόκληρο τον κόσμο, πολλοί έχουν εκφράσει αμφιβολίες για την αλήθεια του συμβάντος. Η περιγραφή του ισχυρίζεται ότι ο uploader είναι φίλος του βασικού καλλιτέχνη του installation, κάτι που κάνει ορισμένους να πιστεύουν ότι το “ατύχημα” θα μπορούσε να είναι ακόμη και… διαφημιστικό κόλπο. Εσείς τι λέτε;

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑