28ο Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας από το Skywalker.gr

Ημ/νία: 7 Ιουλίου 2017 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Η πρωτοβουλία του Skywalker.gr «Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας», για την παροχή αρχικής εκπαίδευσης στην Επιχειρηματικότητα συνεχίζεται με το 28ο Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας.

Η δράση απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τις δυνατότητες επιχειρηματικής δράσης ως εναλλακτικό δρόμο επαγγελματικής δραστηριότητας και δημιουργικότητας.

Σε εικοσιτέσσερις (24) ώρες, στις 11, 12, 13 και 14 Ιουλίου 2017, οι εκπαιδευόμενοι θα προσεγγίσουν τις βασικές αρχές, μεθόδους και εργαλεία του “επιχειρείν” και θα κατανοήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες του επιχειρηματία. Στην Αρχική Εκπαίδευση θα παρουσιαστούν σημαντικές θεματικές ενότητες που άπτονται της δημιουργίας και λειτουργίας μιας επιχείρησης, όπως: βασικές αρχές επιχειρηματικότητας και σύστασης μιας επιχείρησης, αρχές διοίκησης, marketing, αξιολόγηση της επιχειρηματικής ιδέας, βασικά λογιστικά και φορολογικά θέματα ενάρξεως και εταιρικής χρήσης των social media.

Η συμμετοχή στην εκπαίδευση είναι χωρίς χρέωση, χάρη στην εθελοντική συμμετοχή καταξιωμένων εισηγητών και στην ευγενική χορηγία του χώρου διεξαγωγής του δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

monopatia-epixeirimatikotitas

 

Την επιστημονική ευθύνη κατάρτισης του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει το Career Design www.career-design.gr

Για την αίτηση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν εγγραφή στο site: www.footstep.gr. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα υπάρξει και τηλεφωνική επιβεβαίωση.

Τόπος διεξαγωγής: Αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του δήμου Μοσχάτου – Ταύρου στο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», στο Μοσχάτο, Κωνσταντινουπόλεως & Σολομού.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι από την Τρίτη 11 Ιουλίου έως την Παρασκευή 14 Ιουλίου από τις 10:00 έως τις 16:00.

Με την ευγενική υποστήριξη του δήμου Μοσχάτου – Ταύρου και του Career Design.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Events Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 227, mkatsaprini@skywalker.gr

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑