Οριστικό τέλος για Google Talk & Gchat – όλοι οι χρήστες στο Hangouts

Ημ/νία: 28 Ιουνίου 2017 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

H Google ανακοίνωσε το Μάρτιο τη “μεταφορά” των χρηστών του -παλιού αγαπημένου- Google Talk/Gchat στο Hangouts, που φυσικά θα είχε ως αποτέλεσμα κάποια στιγμή την “απόσυρση” τους εντελώς. Πρόκειται για μία υπηρεσία με την οποία πολλοί από εμάς έχουμε δεθεί, καθώς έκανε πρεμιέρα το -μακρινό- 2005 σε εποχές πιο “αθώες” τεχνολογικά.

Λοιπόν το Google Talk/Gchat δε λειτουργεί πλέον, με τους χρήστες του να μεταφέρονται αυτόματα στο Hangouts. Σύμφωνα με την Google πάντως οι “σκληροπυρηνικοί” χρήστες του Gchat θα βρουν τη ρύθμιση “Dense Roster” στο Hangouts περισσότερο κοντά στις προτιμήσεις τους, καθώς παρέχουν παρόμοια εμπειρία με την αγαπημένη υπηρεσία συνομιλίας τους.

google-hangouts

Επιπλέον, η εφαρμογή Gchat στο Android θα σταματήσει να λειτουργεί, οπότε δεν έχει νόημα να προσπαθήσετε να συνεχίσετε να τη χρησιμοποιείτε. Το Hangouts υπόσχεται βελτιώσεις σε σχέση με το Gchat, συμπεριλαμβανομένων των ομαδικών κλήσεων βίντεο και πλήρη ενσωμάτωση με άλλες υπηρεσίες της Google, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να… μείνετε στο παρελθόν.

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑