Facebook Messenger: αυτή είναι η ανασχεδιασμένη εμφάνισή του

Ημ/νία: 22 Μαΐου 2017 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Το Facebook Messenger μόλις αποκάλυψε τις νέες αλλαγές που θα προστεθούν τις επόμενες ημέρες στην εφαρμογή του. Κι ενώ η προηγούμενη ενημέρωση αφορούσε διάφορες δυνατότητες μέσα στις συνομιλίες, η νέα θα φέρει κάποιες αλλαγές που έχουν ως στόχο να διευκολύνουν την πλοήγηση σε όλη την εφαρμογή.

Η πιο προφανής αλλαγή θα αφορά τη νέα αρχική οθόνη, η οποία διατηρεί τον ίδιο αριθμό χαρακτηριστικών, αλλά είναι καλύτερα οργανωμένη. Η ενημέρωση μετατρέπει τον Messenger σε προσωπικό “κόμβο” για τη σύνδεση με τα άτομα και τις επιχειρήσεις που θέλετε.

facebook-messenger-redesign

Στο πάνω μέρος του inbox, θα βρείτε νέα tabs που θα βοηθήσουν τους χρήστες να πλοηγηθούν στα μηνύματά τους ταχύτερα, καθώς επίσης και να δώσουν έμφαση σ’ αυτούς που είναι Ενεργοί. Στο κάτω μέρος υπάρχει μία νέα μπάρα που διαθέτει tabs για την Αρχική Οθόνη, τις κλήσεις, το button της κάμερας, την αναζήτηση ατόμων και τα Παιχνίδια.

Η ίδια μπάρα περιλαμβάνει το νέο Discover Tab του Facebook όταν κυκλοφορήσει. Τέλος, μία νέα οπτική ένδειξη, μία κόκκινη κουκίδα, θα βοηθά τους χρήστες να μη χάσουν κάτι. Σύμφωνα με το Facebook, οι νέες αλλαγές θα συμπεριληφθούν στην επερχόμενη ενημέρωση που θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο, σε iOS και Android, κάποια στιγμή αυτή την εβδομάδα.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑