iStorm: σεμινάρια ανάπτυξης εφαρμογών για το iOS

Ημ/νία: 28 Απριλίου 2017 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Η iStorm, η μοναδική Apple Premium Reseller αλυσίδα στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Enginius, διοργανώνει νέο κύκλο Σεμιναρίων Δημιουργίας και Ανάπτυξης Εφαρμογών για iPhone και iPad, από τη Δευτέρα 8 Μαΐου έως και την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017.

H τελευταία έκδοση του Xcode, η ανάπτυξη εφαρμογών για iPhone και iPad με τη χρήση των Unified Storyboards, οι δυνατότητες της γλώσσας προγραμματισμού Swift, αλλά και η σύνδεση της υλοποίησης με βάση δεδομένων στο cloud, είναι λίγα μόνο από τα νέα θέματα που εμπλουτίζουν το Σεμινάριο.

iStorm-seminar

Οι ώρες εκπαίδευσης είναι 8, ώστε να υπάρχει περισσότερος χρόνος για περαιτέρω εμβάθυνση στα θέματα που θα αναπτυχθούν, ενώ υπενθυμίζουμε ότι καθώς η αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει έως 16 άτομα, κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να φροντίσει εγκαίρως για την κράτηση θέσης.

Τη Δευτέρα 8 Μαΐου, από τις 18:00 έως τις 20:00, θα πραγματοποιηθεί μια εισαγωγική παρουσίαση γνωριμίας με το Xcode, το πανίσχυρο και ευέλικτο εργαλείο προγραμματισμού που προσφέρεται δωρεάν από την Apple, για τη δημιουργία εφαρμογών για το iOS 10. Η παρακολούθηση της Δευτέρας είναι Δωρεάν.

Από την Τρίτη 9 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 12 Μαΐου και ώρα 18:00 – 20:00, θα πραγματοποιηθεί η 8ωρη hands-on εκπαίδευση στο Xcode 8. Η εκπαίδευση απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις Xcode και θέλουν να τις βελτιώσουν, να λύσουν τυχόν απορίες ή να ενημερωθούν για τις πλέον προηγμένες τεχνικές και δυνατότητες.

Η παρακολούθηση της 8ωρης εκπαίδευσης κοστίζει 80€ / άτομο.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στον άρτια εξοπλισμένο χώρο σεμιναρίων του καταστήματος iStorm, στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας στο Κολωνάκι και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για την έγκαιρη και έγκυρη συμμετοχή σας, μπορείτε να συμπληρώσετε εδώ τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος http://www.istorm.gr/ios-10-xcode-8-swift-και-clouddata

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑