Επίσημη πρεμιέρα για το Facebook Stories και νέα camera effects

Ημ/νία: 29 Μαρτίου 2017 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Σας είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες για το Facebook Stories που δοκιμαζόταν και στην ελληνική αγορά. Τώρα, η πλατφόρμα ανακοινώνει την επίσημη διάθεση του χαρακτηριστικού, που, για ακόμη μία φορά, παραπέμπει σε …Snapchat. Πρόκειται για κάτι που μας θυμίζει αισθητικά Instagram Stories και πρόκειται για τη δυνατότητα να μοιράζεστε φωτό ή videos για 24 ώρες που θα εμφανίζονται στο πάνω μέρος των News Feed των φίλων σας στο Facebook App για iOS και Android. Για να προσθέσετε ένα Story, απλά επιλέξτε το “Your Story” πάνω αριστερά.

facebook-stories-final

Επιπλέον, η ενημέρωση φέρνει και το Direct, μία δυνατότητα που επιτρέπει την απευθείας ανταλλαγή “εφήμερων” photos & videos με φίλους σας, αλλά και νέα in-app Camera Effects, όπως masks, frames και διαδραστικά φίλτρα για τις φωτογραφίες και τα videos σας.

Στη “νέα κάμερα” του Facebook έχετε πρόσβαση, είτε πατώντας πάνω στο “Your Story” είτε κάνοντας swipe left ενώ βρίσκεστε στο News Feed σας.

Αξίζει να σημειώσουμε τη συνεργασία του Facebook με brands για τη δημιουργία masks για τα επερχόμενα films Alien: Covenant, Despicable Me 3, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Power Rangers, Smurfs: The Lost Village και Wonder Woman.

Οι αλλαγές θα ξεκινήσουν να διατίθενται αυτή την εβδομάδα σε όλους τους χρήστες του Facebook App για iOS και Android.

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑