Apple Clips: νέο video editing tool για iPhone και iPad

Ημ/νία: 29 Μαρτίου 2017 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Παράλληλα με την ανακοίνωση των νέων Product Red iPhone 7 και 7 Plus καθώς και του iPad των 9,7 ιντσών , η Apple παρουσίασε ένα νέο video editing tool για το iOS, γνωστό ως «Clips». Πρόκειται για μια εφαρμογή η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε mash-ups των video clips, εικόνων και ήχου και να τα διαμοιραστείτε στο iMessage, Instagram και Facebook αλλά και σε άλλα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.

apple-clips

Το Clips προορίζεται να χρησιμοποιηθεί με μικρά σε διάρκεια βίντεο και προσφέρει στους χρήστες ένα μεγάλο εύρος επιλογών από ενσωματωμένα διαθέσιμα φίλτρα, καθώς και τα ονομαζόμενα Live Titles τύπου animated και τα οποία μπορούν να επενδυθούν με τη φωνή του χρήστη αν ο ίδιος επιθυμεί. «Το Clips δίνει στους χρήστες iPhone και iPad έναν νέο τρόπο να εκφραστούν μέσω των video και είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση», ανέφερε σε δηλώσεις της η Susan Prescott, αντιπρόεδρος του τμήματος Apps Product Marketing της Apple. «Τα νέα φίλτρα σε συνδυασμό με τα Live Titles που έχουμε σχεδιάσει αποκλειστικά για το Clips, προσφέρουν στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ξεχωριστά video με πολύ εύκολο τρόπο», πρόσθεσε.

Το Clips μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εγγραφή video μέσω της εφαρμογής, η οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να τροποποιήσουν ένα ήδη αποθηκευμένο video στη βιβλιοθήκη τους αλλά και άλλους είδους αρχεία πολυμέσων. Θα είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν στο App Store, από τον ερχόμενο Απρίλιο και θα είναι συμβατό με το iPhone 5s και άνω, με το νέο iPad των 9.7 ιντσών καθώς και με όλα τα μοντέλα iPad Air και Pro, iPad mini 2 και άνω καθώς και με το iPod touch 6th gen.

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑