Το Google Maps σας βοηθάει να θυμάστε πού έχετε παρκάρει

Ημ/νία: 27 Μαρτίου 2017 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Ξεχνάτε πού παρκάρετε συνέχεια; Δεν είστε οι μόνοι… Αν πάντως σας βοηθάει στο να θυμάστε το σημείο που έχετε αφήσει το αυτοκίνητό σας το Google Maps, θα χαρείτε να μάθετε ότι η εφαρμογή θα διευκολύνει πλέον τους χρήστες να σημειώσουν που σταθμεύουν.

google-maps-parking

Η νέα δυνατότητα θα εμφανιστεί ως μία νέα επιλογή μενού και εκείνο που έχουν οι χρήστες να κάνουν είναι να πατήσουν στο σημείο που επιθυμούν και να επιλέξουν το “P”. Υπάρχει μία παρόμοια επιλογή στο Google Now, τώρα όμως η Google το κάνει πιο εύκολο και σαφές (και χωρίς λάθη) δίνοντάς σας τη δυνατότητα “με το χέρι” να μαρκάρετε το σημείο που αφήσατε το αυτοκίνητό σας.

Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να “θυμάται” για πόση ώρα παρκάρατε, κάτι χρήσιμο αν έχετε αφήσει το αυτοκίνητό σας σε parking επί πληρωμή, ενώ μπορείτε και να προσθέσετε σημειώσεις ή φωτογραφίες από το σημείο για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνσή σας. Οι -χρήσιμες- αλλαγές για τους “ξεχασιάρηδες” θα εμφανιστούν σύντομα στο Google Maps για Android και περιμένουμε να δούμε πότε θα φτάσουν και στο iOS.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑