Facebook: βελτιώσεις στο Live των Mentions

Ημ/νία: 27 Δεκεμβρίου 2016 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Το Facebook Mentions είναι μία ενδιαφέρουσα πλατφόρμα που επιτρέπει σε διάσημα πρόσωπα, όπως καλλιτέχνες, αθλητές, κτλ., να μοιράζονται πιο εύκολα περιεχόμενο με τους fans τους. Αν και επιτρέπεται κάθε είδους περιεχόμενο, το πιο δημοφιλές είδος είναι το live video. Έτσι τώρα το Facebook βελτιώνει την εμπειρία των Mentions, ενσωματώνοντας κάποιες χρήσιμες αλλαγές.

facebook-live-mentions

Θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή των υπολοίπων μελών της ομάδας ενός διάσημου προσώπου, και θα έχουν λόγο πότε και αν θα ξεκινήσει μία μετάδοση. Επίσης διευκολύνεται η διαχείριση των σχολίων που αφήνουν οι χρήστες, μέσω ενός εργαλείου, που επιτρέπει ακόμα και την εκ των προτέρων πρόσθεση συγκεκριμένων λέξεων σε «μαύρη λίστα».

Στη διάρκεια μίας μετάδοσης, υπάρχει τώρα η δυνατότητα real-time στοιχειώδους επεξεργασίας, όπως περιστροφή της κάμερας, αντιστροφή της εικόνας, ρύθμιση της φωτεινότητας, κτλ. Παράλληλα, σε δοκιμαστικό στάδιο βρίσκεται μία status bar, που αναφέρει την ένταση του μικροφώνου, την ποιότητα της σύνδεσης, αλλά και το υπόλοιπο της μπαταρίας.

Μετά από τη λήξη της μετάδοσης, υπάρχει πλέον η δυνατότητα για trim, δηλαδή η επιλογή και διαγραφή συγκεκριμένων τμημάτων του βίντεο, τα οποία το διάσημο πρόσωπο δεν θέλει να παραμείνουν στην αποθηκευμένη έκδοση. Οι παραπάνω αλλαγές θα εφαρμοστούν σταδιακά στη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑