To Facebook σας επιτρέπει τώρα να κάνετε streaming video στο Apple TV και στο Chromecast

Ημ/νία: 14 Οκτωβρίου 2016 | by SMLifeGR

0

Το Facebook θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα βίντεο στην πλατφόρμα του, έτσι  το κοινωνικό δίκτυο πλέον υποστηρίζει τα live streaming στο Apple TV και στο Chromecast. Τώρα, όταν παρακολουθείτε ένα βίντεο στο Facebook χρησιμοποιώντας το smartphone σας, θα δείτε ένα μικρό κουμπί στην πάνω δεξιά γωνία του, που όταν αξιοποιηθεί, θα σας αφήσει να στείλετε το βίντεο σε μια υποστηριζόμενη συσκευή που συνδέεται με την τηλεόραση σας. Το Facebook ξεκινά τη συνεργασία με το Apple TV και το Chromecast για να ζήσουν προς το παρόν οι χρήστες του iOS αυτή την εμπειρία. Σχεδιάζει να παραδώσει την υποστήριξη του Chromecast και στους χρήστες του Android κάποια στιγμή στο μέλλον.

safe_image

Αυτό είναι μόνο ένα μικρό βήμα στις μεγάλες φιλοδοξίες του Facebook για το βίντεο. Η εταιρεία έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στην μετατροπή του News Feed ως ένα μέρος που αφομοιώνονται όλα τα είδη των βίντεο, είτε πρόκειται να μεταδοθούν ζωντανά αποσπάσματα από το κινητό τηλέφωνο ενός ερασιτέχνη ή  επαγγελματικά επεξεργασμένα βίντεο που έχουν δημιουργηθεί από ειδησεογραφικούς οργανισμούς. Προσθέτοντας την επιλογή του Streaming  για να παρακολουθούν σε μεγαλύτερες οθόνες είναι μια προφανής επιλογή για την αύξηση της κατανάλωσης. Όσον αφορά τα ζωντανά βίντεο του Facebook, θα είστε σε θέση να δείτε τις αντιδράσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σας, καθώς και να περιηγηθείτε σε άλλα μέρη του Facebook στο τηλέφωνό σας, ενώ το βίντεο συνεχίζει να παίζει.

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑