Τελευταίες θέσεις για το νέο τμήμα MSc Advanced Computer Networks!

Ημ/νία: 1 Οκτωβρίου 2016 | by SMLifeGR

0

Εξασφάλισε ΣΗΜΕΡΑ μία από τις τελευταίες θέσεις των νέων τμημάτων, με επιδότηση διδάκτρων έως και 50%.

Το Mediterranean College ανακοινώνει τις τελευταίες θέσεις του νέου τμήματος για το πρόγραμμα MSc Advanced Computer Networks. Για όλους εμάς στο Mediterranean College, εκπαίδευση σημαίνει εμπιστοσύνη. Εμπιστεύσου τις μεταπτυχιακές σπουδές Πληροφορικής & Δικτύων και απόκτησε όλες τις απαραίτητες δεξιότητες προκειμένου να εξασφαλίσεις μία επιτυχημένη καριέρα και να ανταποκριθείς στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και στις τεχνολογικές εξελίξεις, με το πρόγραμμα:

master-computing

Σπουδές με πλεονεκτήματα:

  • Το Mediterranean College είναι το εξειδικευμένο Κολλέγιο σε σπουδές Δικτύων & Ασφάλειας και πιστοποιημένη ακαδημία της Cisco, της μεγαλύτερης εταιρείας δικτύων παγκοσμίως, από το 2009.
  • Το πτυχίο απονέμεται απευθείας από το University of Derby, ένα από τα 50 κορυφαία Πανεπιστήμια της Βρετανίας (Guardian University Guide 2017) και παγκοσμίου φήμης Πανεπιστήμιο για τα υψηλά επίπεδα απασχολησιμότητας των αποφοίτων Πληροφορικής.
  • Στο πρόγραμμα ενσωματώνεται  μέρος της ύλης της ισχυρής πιστοποίησης Cisco – CCNP και οι απόφοιτοι μπορούν να συμπληρώσουν τον ακαδημαϊκό μεταπτυχιακό τίτλο MSc με τις πιο ισχυρές πιστοποιήσεις Δικτύων που αναζητούν οι εργοδότες.
  • Η εκπαίδευση διεξάγεται σε προσομοιωτές δικτύων μεγάλης κλίμακας & στα πιστοποιημένα από τη Cisco CCNA/CCNP εργαστήρια.
  • Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από κορυφαίους ερευνητές & έμπειρους επαγγελματίες δικτύων, οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι από τη Cisco εισηγητές.
  • Οι φοιτητές παράγουν προσωπικό ερευνητικό έργο, με δυνατότητα δημοσίευσης σε διεθνή συνέδρια και περιοδικά.
  • Είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σύγχρονου εργαζόμενου (δυνατότητα part-time φοίτησης, μελέτη και πρόσβαση σε επιστημονικές πηγές και διαλέξεις μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας).

Ενημερώσου ΣΗΜΕΡΑ για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Mediterranean College :

Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779

www.medcollege.edu.gr

info@medcollege.edu.gr

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑