To YouTube βάζει την κοινότητα να ασχοληθεί με τα άσχημα σχόλια μέσω ενός νέου προγράμματος

Ημ/νία: 22 Σεπτεμβρίου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

Το YouTube έχει ένα νέο σχέδιο δράσης για να βελτιώσει τα κακόφημα σχόλια,  κάνοντας την κοινότητα να ασχοληθεί ενεργά. Ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα ονομάζοντας το οι Ήρωες του YouTube, το οποίο ανταμείβει τους ανθρώπους για την αναφορά των άσχημων σχολίων, γράφοντας ακριβείς υπότιτλους, και απαντώντας σε ερωτήσεις φόρουμ.

untitled

Αυτοί οι λεγόμενοι Ήρωες δεν θα έχουν άμεση εξουσία πάνω στην ιστοσελίδα. Δηλαδή, δεν θα είναι κάποιος σε θέση να βγάζει τα κακόβουλα σχόλια κατά βούληση ή να προσθέτει  υπότιτλους σε βίντεο άλλων. Μπορούν να προσπαθήσουν – αλλά οι εργαζόμενοι του YouTube είναι αυτοί που επιφορτίζονται με την αφαίρεση των άσχημων σχολίων και δίνουν την έγκριση για τους υπότιτλους.

Το YouTube ελπίζει ότι αν η κοινότητα συμμετέχει, θα λάβει περισσότερες αναφορές για τα κακά σχόλια, αφήνοντας την πραγματική ομάδα τους να αντιδράσει γρηγορότερα. Δημιουργώντας έτσι  αφοσιωμένους σχολιαστές που θα έχουν ένα αίσθημα ευθύνης για τη συνολική εικόνα της κοινότητας και για την εύρυθμη λειτουργία των βίντεο.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.



Πήγαινε με πάνω ↑